’s ochtend misselijk, benauwdheid, duizeligheid, heel koud en vaak

  • #1

    Hey
    Ik ben sochtend heel erg misselijk en moet soms bijna overgeven. (Ik ben sowieso niet zwanger). Ik heb ook last van duizeligheid en ik ben vaak opeens aan het hyperventileren. Ik heb het ook heel erg snel en vaak koud (soms ook enorm heet en 5 minuten later weer koud). Maar ookal heb ik het koud toch zweet ik best veel. Mijn handen zijn vaak klam, en dan ook echy heel erg koud (als iemand dan mijn hand pakt dan zegt ook iedereen dat het heel erg extreem koud is). Ook als iedereen het heet is zit ik met een vest aan nog te klappertanden. Mijn BMI is normaal dus ik ben niet te dun ofzo. Soms gloeit mijn gezicht helemaal maar heb ik het ijskoud maar dan heb ik geen koorts. Ik heb wel amandelsteentjes ofzo en moet dus mijn amandelen eruit, misschien ligt het daaraan met misselijk maar mijn koukleumheid ligt daar toch niet aan? Ik had een poosje geleden een deken mee naar school en zat met handschoenen in de klas en met mijn capouchon op. Ook heb ik vaak last van die tl-lampen op scholen enzo en heb ik vaak een kloppende pijn in mn hoofd. En mijn eetlust is ook niet zo groot, helemaal sochtend en savonds niet, mijn ontbijt werk ik met moeite naar binnen. Weet iemand wat dit kan zijn?
    Meisje van 14 jaar

    Reageer
    #2

    Dit is een vervolg op mijn eerdere vraag.
    Ik heb ook vaak last van steken rond mijn maagstreek en mijn linkereierstokstreek en mijn longstreek.
    Dat hoorde er ook nog bij.
    Nog steeds meisje van 14 jaar

    Reageer
    #3

    Je amandelen kunnen inderdaad een grote rol spelen.
    Heb je al die klachten ook al eens met je huisarts besproken?

    Reageer
    #4

    Nee Tandor
    Mijn ouders weten ook niet alles, wel dat ik misselijk ben en koud omdat ik vaak met een dikke trui of met een vest aanzit aan tafel als de rest in een hemdje loopt maar de rest niet echt. Wel eens als ik hoofdpijn heb maar niet altijd. Ik wil ze niet bezorgd maken :- en we zouden even kijken met misselijkheid hoe het is na de operatie maar kan mijn koukleumigheid er ook mee te maken hebben want hoe kan je amandel invloed hebben op hoe warm je het hebt?
    Meisje van 14 jaar

    Reageer
    #5

    Amandelen die ontstoken zijn kunnen je ziek maken. Je afweersysteem moet heel hard werken tegen die ontsteking. Daar kun je je koorstig van voelen en moe zijn.
    Ik denk wel dat het goed is om met de klachten die je hebt naar de huisarts te gaan. Als je het zo koud hebt mer dit weertype heb je waars hijnlijk toch koorts of ondertemperatuur

    Reageer
    #6

    Hey
    Ondertemperatuur is dat dat jouw normale temperatuur laag is? Want mijn normale temperatuur is tussen de 35 en de 36.8 (hangt ervanaf waar in mijn cyclus). is dit laag of gewoon wel normaal en miet je daarmee naar de dokter?
    Meisje van 14 jaar

    Reageer
    #7

    Van ondertemperatuur is sprake als je lichaamstemperatuur beneden 34,5 graden komt. Maar dan ben je in de regel ook behoorlijk ziek.

    Reageer
    #8

    Hoi, Ik heb precies hetzelfde. Weet je al meer?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Nadia, bij zoiets zou ik een complementair genezer raadplegen. Iemand die kijkt naar het hele plaatje. Bij kouwelijkheid kan het zijn dat de schildklier niet goed werkt. Dat kan komen door allerlei oorzaken, zoals tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, zoals jodium en selenium. Het eten van soja kan de schildklier verder ontregelen als je er gevoelig voor bent.

    Reageer
Reageer op: ’s ochtend misselijk, benauwdheid, duizeligheid, heel koud en vaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief