Slaapproblemen i.c.m diverse klachten.

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een paar jaar last van een bonzende ader bij mijn linker slaap. 'S nachts lijdt dit tot slaapproblemen. Ik voel letterlijk de ader bonzen en het lijkt net of het doorschiet naar mijn linkerschedel gedeelte. Waardoor ik ook daar last van heb.

    Ik heb pas bloed geprikt en bleek dat ik vitamine d en ijzer te kort kom, ik weet niet of het daar iets mee te maken heeft.

    En sowieso heb ik al bijna soort van mijn hele leven slaapproblemen, omdat ik astmatische copd en rhinitis heb. Dus vaak benauwd en verkouden en soms zelfs naar lucht moeten happen 's nachts of soms er een enorme steekgevoel zich bevind rond mijn hart en deze begint te bonzen en ik mijn adem in moeten houden en rustig uit en inademen tot deze verdwijnt . Heb hiermee kunnen leren leven inmiddels, ben pas 23 jaar en heb er al vanaf m'n 8e last van.

    Maar met de nieuwe klacht erbij en de hoofdpijn die steeds erger lijken te worden heb ik het gevoel dat ik sneller geirriteerd raak en steeds suffer en vermoeiender raak omdat ik steeds meer in mn bed wil liggen nadat ik een paracetamol heb geslikt van 1000mg.

    Ik zie graag reacties en tips tegemoet.

    Mvg,

    Maarten

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het goed zou zijn om met die klachten naar de huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: Slaapproblemen i.c.m diverse klachten.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief