Altijd moe

  • #1

    Zolang ik me al kan herinneren heb ik al lichamelijke klachten, maar dokters kunnen nooit wat vinden (wat soms erg frustrerend is). Het is elke keer iets anders, en dat houd dan 3/4 maanden aan. Het enigste wat eigenlijk constant is is dat ik ongelofelijk moe ben. Ik ben altijd al moe geweest, en uitgeput nadat ik iets gedaan had (school bijvoorbeeld). Nu werk ik sinds twee maanden ergens met diensten van 7 tot 2 en dit zo'n 2/3 dagen in de week. Nu zou je zeggen dat dat prima te doen moet zijn, maar zodra ik thuis kom ben ik helemaal gesloopt. Ik kan niets meer behalve in bed liggen, omdat ik zo moe ben. Ik ga op tijd naar bed en eet genoeg (en gezond). Ook heb ik na kleine inspanningen al ontzettende spierpijn. Ik ben nog maar 19 jaar, maar mijn lichaam voelt soms aan als dat van een vrouw rond de 60. Herkent iemand deze klachten?

    Reageer
    #2

    Welke onderzoeken zijn gedaan om achter de oorzaak van de klachten te komen?

    Reageer
    #3

    doe je veel aan masturbatie waardoor je uitgeput raakt?

    Reageer
    #4

    Vraag eens aan je huisarts of het aan vitamine D tekort kan liggen, en laat hiervoor bloedprikken.

    Reageer
    #5

    Bloed geprikt op vele verschillende punten; vitamine te kort, pfeiffer (dit heb ik wel gehad toen ik een jaar of 10 was), bloedarmoede etc. Ik heb ook een echo gehad vanwege darm problemen, die ook een oorzaak zouden kunnen zijn op het moe zijn (in die periode had ik ook erg veel buikpijn en kramp). Helaas kwam ook hier weer niets uit.

    Reageer
Reageer op: Altijd moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief