Kortademig tijdens slaap, vermoeidheid,slechte doorbloeding

  • #1

    Hallo,(22 jarige man, geen overgewicht)

    Ik heb al een tijd last van vermoeidheid.
    Elke dag als ik opsta ben ik moe, dit is vaak vrijwel normaal bij de gewone mens in de ochtend bij het opstaan en dat hoort vervolgens weg te gaan in de loop der tijd.

    Helaas blijft het moeheidsgevoel bij mij de hele dag.
    Daarnaast heb ik ook last van kortademigheid bij het uitzetten van kracht/hardlopen bijvoorbeeld en zie ik ook bleek uit in het gelaat wanneer ik dus inspanning verricht. Heb sinds een maand of 4 geleden donkere kringen gekregen onder m'n ogen.

    Ook merk ik dat mijn doorbloeding slecht is en zoals ik al zei bij korte inspanning zie ik dat mijn huid bleek wordt. Klinkt misschien raar maar zelfs als ik op een fiets stap zie ik dat bijv mijn armen echt wit wegtrekken en even later gewoon er normaal uitzien.

    Nou ben ik naar de HA gegaan en ik heb een bloedtest laten afnemen. Waarbij o.a schildklier, bezinking, hB, vitamine d , bloedsuiker,B6 etc werd bekeken. Alle bloedwaardes waren in orde. Er was pfeiffer gevonden(inactief).

    Nou ben ik zelf gaan "kijken" wat de moeheid zou kunnen veroorzaken.

    Ik heb geconstateerd dat wanneer ik bijna opsta in de ochtend moeite heb met ademen alsof ik helemaal krap/gesloten in elkaar zit.Ook zie ik er in de ochtend bleek uit. Ik moet elke ochtend goed bijkomen. En als ik de dag ervoor heb gesport dan sta ik op maar ben dan nog vermoeider alsof het opstapelt.

    Soms heb ik het vermoeden dat ik onvoldoende zuurstof binnen krijg waardoor ik de gehele dag moe ben.

    Hier een korte lijst met de symptomen die ik ervaar

    - Gehele dag vermoeid
    - Prikkelbaar
    - Stemmingswisselingen
    - Kortademigheid
    - Gehele dag malaise gevoel, zelfs erger na inspanning
    - Bleke huid na inspanning
    - Bleek gelaat bij inspanning
    - Moeite met ademen tijdens slaap.

    Voor de rest eet ik goed, slaap ik gewoon normaal(alleen doodmoe s'ochtend en de gehele dag).

    Ik ben ook enkele keren betrapt op snurken. Mijn ouders vertelde mij dat het kwam doordat ik die dagen erg moe was+verkouden waardoor ik snurkte.

    Ik hoop dat iemand hier een tip voor mij heeft hoe ik dit kan oplossen aangezien ik hierdoor laatste tijd erg somber begin te worden. Mensen zien het niet zo snel aan mij en denken dat ik aanstel maar het is echt heel erg vervelend.

    Groet,

    Romboid

    Reageer
Reageer op: Kortademig tijdens slaap, vermoeidheid,slechte doorbloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief