overdreven veel vreemde klachten

  • #1

    Hallo,

    Als ik ergens moet beginnen is het wel ongelovelijk extreem zweten. Ik word wakker in een nat bed. En ook overdag heb ik soort zweet aanvallen. Nee, ik ben niet in de overgang want ik ben een vrouw (meisje ook wel) van 17.
    Daarbuiten schommelt mijn gewicht alle kanten op, 3 kilo erbij, en dan weer 3 kilo er af.
    Terwijl ik gewoon slank ben en voor mijn gevoel niet slecht eet!
    Daarnaast heb ik heel veel last van nachtmerries, vreemde dromen met moorden en gekke dingen die mij vaak geen rust bieden tijdens mijn slaap. Vaak is het een periode van nachtmerries en dan is het weer even rustig.
    Laatst was ik ziek door een bacterie en had een ongelovelijke erge keelontsteking en zweette ik zoveel dat het geen zin had om te douchen want ik transpireerde nog meer dan het water wat uit de douchekop kwam...
    Iemand die mij verder kan helpen? Het zijn nogal vage klachten en ik denk niet dat een huisarts hier wat mee kan, of juist wel?
    Tips, hulp, wat dan ook zou ik super erg waarderen!!

    Reageer
    #2

    Zou een schildklier probleem kunnen zijn. Lees het volgende eens: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/3745-schildklier-te-snelle-werking.html

    Reageer
    #3

    Hai, 17 jaar en dan zo overmatig zweten? Juist wel een aanleiding om een afspraak te maken met je huisarts. Laat je weten hoe het met je gaat?

    Groetjes

    Reageer
    #4

    ja dat leek mij dus ook een afspraak maken.. maar ben niet iemand die met zoiets naar de dokter gaat.
    ik ben ook heel gauw moe. kan het niet gewoon stress zijn of is dat niet mogelijk?
    ik ben ook niet dik, heb geen dikke dekens, en een prima goed bed dat ventileert. zit nu ook op de bank me kapot te zweten en weet gewoon niet waarom..

    Reageer
    #5

    beste edwin, aardig dat je wil reageren.
    ik zie er bij staan verhoogde temperatuur bij opstaan. ik ga denk ik morgen vroeg snel mijn temperatuur meten en kijken wat die aangeeft. als die inderdaad te hoog is ga ik wel een afspraak maken denk ik... daarnaast heb ik volgens mij wel een goede hartslag... maar ik maak mij nu wel zorgen, ik heb enorme vreemde gewichtsafname. ik ben vermoeid en zweet heel veel. ik heb oogklachten en ik heb slechte ogen die elk jaar slechter worden ( -6 bij het ene oog -5.5 bij het andere) en een ontregelde menstruatie cyclus heb ik ook. daarom slik ik de pil om het regelmatig te krijgen.. maar ik heb al een keer mijn bloed laten onderzoeken op pfeiffer en bloedarmoede. dan was denk ik die TSH toch wel gevonden? of is dat een ander soort onderzoek?

    Reageer
    #6

    heeft dus weinig zin hier wat op de posten want krijg geen reactie haha

    Reageer
    #7

    Hai, je hebt advies gekregen om naar de huisarts te gaan dus het is aan jou om dat te doen.

    Succes

    Reageer
    #8

    i did, opnieuw wat gepost met een account naam greengirl.. lees daar maar verder..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9
    Reageer
Reageer op: overdreven veel vreemde klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief