Tintelend en pijnlijk gevoel in arm, hand en vingers tijdens slaap

  • #1

    Goedemorgen,

    Eerst even een korte voorgrond:

    Ik werk sinds een paar maanden 2 dagen per week redelijk intensief met me handen in een fabriek. Hier doe ik productiewerk dus steeds dezelfde handeling.
    Ik heb sinds ongeveer 2 maanden het probleem dat wanneer ik slaap ik mijn in m hand/arm/vingers aan me rechterarm heb. In het begin was dat een tintelende bal van me hand en een pijnlijke duim..wanneer ik dat wakker van werd moest ik dit er een beetje 'uitschudden' en dan ging het wel weer. Het wordt echter steeds erger en afgelopen nacht heb ik er nauwelijks van kunnen slapen. wanneer ik wakker word tintelen me hele rechterarm/vingers/hand en het doet pijn. Normaal wanneer ik een tijdje wakker ben gaat het weer weg. Vandaag wordt hetwel minder maar het blijft tintelen en gevoelig. Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn? Alvst bedankt.

    Mvg,

    Hans Blauw

    Reageer
    #2

    Klinkt als RSI. Repetitive Strain Injury (RSI) is een verzamelnaam voor allerlei klachten die te maken hebben met het gedurende lange tijd herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde, soms kleine en op zich niet inspannend lijkende bewegingen. Met RSI samenhangende aandoeningen zijn onder andere slijmbeursontsteking en peesschedeontsteking.

    Bron:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Repetitive_strain_injury

    Reageer
    #3

    Weet je het al?Ik heb hetzelfde..

    Reageer
Reageer op: Tintelend en pijnlijk gevoel in arm, hand en vingers tijdens slaap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief