genoeg slapen en tog moe zijn.

  • #1

    Ik heb nou een jaar heel erg last van da ik het lijkt als of ik de hele dag moe ben.
    Als school bijna afgelopen is heb ook last van vermoeiend ogen. Terwijl school niks voor stelt. Meer dan de helft van de tijd hebben we helemaal niks te doen. En wat me opvalt is dat ik er in de weken er veel minder last van heb.
    Ook heb ik tijdje vitamine pillen moeten slikken en toen ging het hartstikke prima tot dat dat na 3 maanden ongeveer gewoon 2u lang een kots misselijkmakend gevoel had in mijn buik na dat ik zo een pilletje slikte.
    Ook is er de laatste maand veel veranderd in mijn thuis situatie.
    Ook slaap ik nou een paar weken met de raam dicht, want het was zo koud buiten dat ik en mijn vriend er gewoon niet van konden slapen.
    Ik lig om 10/ 11u in bed en 7u sta ik weer op. Dus genoeg slaap krijg ik wel.

    Dus ik weet niet waar het wel of niet aan kan liggen maar ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. En anders miss tog maar na de huisarts.

    Reageer
    #2

    Hallo Chantal,
    Ik denk dat het verstandig is als je eens bloed laat controleren door de huisarts. Je krijgt voldoende slaap dus daar ligt het niet aan. Misschien Pfeiffer? Kan van alles zijn. Laat je weten hoe het met je gaat?

    Jans

    Reageer
    #3

    Als je een iPhone/iPod/iPad hebt, is het erg handig om de app Sleep Cycle te downloaden. Je stelt een alarm in hoelaat je wakker wil worden, 7 uur, en e kan dan instellen hoeveel minuten je van te voren wakker gemaakt wil worden. (Ik heb 20 minuten, dus ik word wakker gemaakt tussen 6;40/7;00). Je iOS-apparaat leg je rechts of links boven je hoofd, en terwijl je je apparaat op de kop legt (aan) word het beeld zwart, dus je hebt geen last van licht. De app meet s' nachts je bewegingen. Als je dus heel veel beweegt ben je in een lichte slaap. De app maakt mij dus nooit wakker wanneer ik in een diepe slaap ben.

    Ik word dus nooit meer moe wakker (soms, dan is het in het weekend) en het werkt bij mij goed. De app kost 0.89 cent, valt wel weer mee.

    Succes!

    Liefs, BosBessy

    Reageer
    #4

    Ik al heel lang last van Moe zijn ik slaap voldoende 7/8 uur perdag maar overdag ben ik heel erg moe en moeilijk op kunnen staan.

    ik slik multivitaminen maar dat helpt ook vrij weinig.

    in mijn familie hebben veel mensen schildklier probleem misschien dat het daaraan ligt.

    graag advies of tips?

    Reageer
Reageer op: genoeg slapen en tog moe zijn.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief