hoofdpijn na slapen

  • #1

    hallo,

    Ik ben een jongen van 21 jaar. Sinds mijn geboorte kom ik savonds moeilijk in slaap. Tot groep 8 deed ik ook aan bonken(met je hoofd tegen je kussen/muur heen en weer bewegen. Mijn klacht is als ik wakker ben en ik blijf even in bed liggen(15 min tot een uur), dat ik dan de rest van de dag hoofdpijn heb en chagrijnig/prikkelbaar ben. Ik voel me ook slap en kan nergens van genieten. Daarnaast zijn ook mijn beenspieren gespannen. Het beinvloed mijn leven op alle gebieden(ook sex). ik ben al bij eht slaapcentrum geweest maar zij konden mij niet helpen. Wie kan mij helpen?

    groeten Joris

    Reageer
    #2

    Als het slaapcentrum geen hulp kon bieden dan denk ik dat het erg lastig wordt uit te vinden wat de oorzaak van je klachten is.
    Het feit dat je met je hoofd tegen de muur bonkt, vind ik opmerkelijk, en dat is wellicht iets om met een psychiater te bespreken om uit te vinden wat er achter dat gedrag schuilgaat.
    Er zit iets in je hoofd dat je dwars zit, dat je aandacht vraagt, en blijkbaar kun je het met het bonken overstemmen. Het zal dan niet een al te fijn gevole zijn, want bonken met je hoofd tegen een muur doet pijn, toch.
    Heb je pijn, zijn er dingen gebeurt waardoor je `s nachts liever wakker blijft? Allemaal aanwijzingen die een psychiater misschien beter kan plaatsen en jou erbij kan helpen beter te worden.
    Nota bene, een psychiater is niet voor mensen die gek zijn maar voor mensen die er zelf niet helemaal uitkomen met psychische klachten.

    Reageer
Reageer op: hoofdpijn na slapen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief