heel erg raar slaapprobleem- iemand herkenning?

  • #1

    Hoi,

    Dit is eigenlijk zo'n beetje mijn laatste strohalm want vind echt nergens herkenning. Ik heb in november een ablatie gehad voor een hartritmestoornis Sinsdien heb ik zeer veel problemen die van kwaad naar erger gaan maar dat ga ik hier allemaal niet beschrijven want dan ben ik morgen nog bezig. Echter wil ik 1 van de symptomen met jullie delen in de hoop dat er toch iemand op deze aardbol hetzelfde heeft. Het is echt een heel raar probleem. Niemand begrijpt het of herkent het. Vanaf ik wegdoezel of inslaap bouwt er zich een druk op in mn borstkas/ gejaagd/jeukend/drukkennd, uitstralend naar overal waardoor ik onmogelijk slaap. deze symptomen komen overeen met wat ik overdag (onderandere) ook ervaar maar dan 100x erger en allemaal tegelijk. Als ik dan eindelijk inslaap blijf ik continu wakker worden. Voor mijn gevoel slaap k helemaal niet. Is ook vastgelegd op slaaplabo. Zo gehad ermee. Niemand heeft een verklaring of een deftige oplossing voor mij. Dat drukkende gevoel komt ook door de dag voor samen met nog heel veel anderen symptomen maar dat symptoom bij inslapen is echt verschrikkelijk om dragen. Mijn lijf is volledig uitgeput. Ik heb ook echt fysiek last als ik dan wakker ben van al t geen er gaande is geweest en smorgens lig ik rillend als een rietje in bed. ik kan ook niks meer en ben vanaf ik stap volledig uitgeput en rillend op de benen alsof ik elk moment kan ineenzakken Ook dokters hebben wel een objectivering van het probleem op slaaplabo maar geen verklaring. ik ben al de hele medische mallemolen doorgegaan en er wordt geen verklaring gevonden. Ze zeggen nu zelf dat t trial en error wordt. Wie o wie herkent dit? En aub geen tips over valeriaan en weet ik veel, het gaat echt over exact wat ik beschrijf dus niet dat ik onrustig ben voor het inslapen ofzo. Ik vrees echt dat t nooit gevonden wordt en ik zo mn hele leven verder moet. Ik ben 30 en heb een dochtertje van 3 dus doet me echt vreselijk veel pijn dat ik van de ene dag op de andere zo geworden ben. Als er ergens iemand dit rare slaapsymptoom kan herkennen moet het hier wel zijn!

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Dat is het volgens de internist dus niet. Bovendien kan je toch geen 24/7 hyperventileren van de ene dag op de andere en er zo ziek van worden als ik nu ben?

    Reageer
    #4

    Chronische hyperventilatie kun je zeker 24/7 hebben. Ik heb ook niet gezegd dat het hyperventilatie is. Maar het is wel een mogelijkheid.

    De test is dan in ieder geval een manier om het uit te sluiten..

    Reageer
    #5

    ja, ga ik in elk geval doen! dank je!

    Reageer
    #6

    Vaak is er wel een verband tussen bepaalde klachten. Bij  hartritmestoornissen kunnen tekorten spelen, zoals aan magnesium, vitamine B, vitamine D, omega 3, aminozuren, zoals taurine, carnitine. Als de hele biochemie in je lijf wat meer in evenwicht is zal het met rustig slapen ook beter lukken. Je hebt allerlei voedingsstoffen nodig om de neurotransmitters in je lichaam aan te maken, waardoor je meer balans zult ervaren. ik heb zelf ervaren dat het aanpassen van mijn voedingspatroon, in combinatie met wat supplementen heeft geholpen om tal van klachten te laten verminderen, c.q. te laten verdwijnen. Zo lag ik jarenlang vaak wakker s nachts maar slaap ik tegenwoordig meestal als een roosje.

    Reageer
Reageer op: heel erg raar slaapprobleem- iemand herkenning?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief