Niet kunnen slapen

  • #1

    Hallo Tandor,
    Het lukt me op dit moment totaal niet om te ontspannen en te gaan slapen... er speelt op het moment te veel. Ongelofelijk veel stress mbt schoolklassen, en de angsten er bovenop...
    Ik heb nu weekend, alleen ik heb liever dat het gewoon doordeweeks is, omdat ik dan tenminste de schoolstress een beetje kan bepraten met leerkrachten.

    Ik ervaar de laatste maanden zo ongelofelijk veel stress en angdt en weet gewoon het op dit moment ff niet meer...

    Reageer
    #2

    Hier kon ik helaas niet meer op reageren. Ik lag al in bed.  Ik kan geen 24/7 beschikbaar zijn.

    Reageer
    #3

    Als je ergens mee zit kan je ook bijvoorbeeld bellen met de kindertelefoon of Sensoor. En vooral kijken of je wat kan doen aan de problemen om ze op te lossen of om er beter mee om te gaan.
    Tegen de spanningen kan je bijvoorbeeld rescue remedie nemen, de 'night'variant werkt goed tegen het piekeren. En er zijn meer dingen te bedenken. Zo werken bijvoorbeeld magnesium en vitamine B ontspannend en bepaalde aminozuren, zoals theanine. Het lost de problemen niet op maar kan wat rust geven.

    Reageer
    #4

    Ik heb nu weer tzelfde probleem, wat kan ik nu doen om gemakkelijk in slaap te vallen?

    Reageer
    #5

    Waarom nou weer in een ander topic? Logisch dat jij niet slaapt. Je bent toch weer voortdurend  vragen aan het stellen... Zet die computer en die telefoon uit ga in bed liggen en ga slapen. Ik heb je eerder al uitgelegd dat je 2 uur voordat je gaat slapen geen schermen/schermpjes moet gebruiken. Je veroorzaakt de problemen toch echt zelf.

    Reageer
Reageer op: Niet kunnen slapen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief