12 uur slapen per nacht

  • #1

    Goeden dag iedereen .
    Ik heb een probleempje ik slaap heel veel rond de 12 uur per nacht meestal ga ik 1 of 2 uur naar bed. Ik slaap dan ongeveer om half 2 kwart over 2 en sta bijna altijd om 2 uur op. Als ik eerder opsta ben ik bijna de hele dag gaar. Ik gebruik risperdal Zo dat er ook iets mee te maken kunnen hebben? hebben meer mensen hier last van? Is het erg?

    Reageer
    #2

    ikzelf slaap er 11.
    geen idee waarom. heb je het niet gewoon nodig?
    maar ik denk wel dat jouw ritme een beetje zoek is.
    Hoe komt dat?

    Reageer
    #3

    Geen idee waarom. heb je het niet gewoon nodig?
    Ja denk het wel.

    Maar ik denk wel dat jouw ritme een beetje zoek is.
    Hoe komt dat?
    Mischien dat het door de medicijnen komt en laat naar bed combinatie dacht ik (hoop ik). Maar ik denk ik vraag het hier maar ff mischien dat er meer mensen last van hebben dacht ik.

    Maar jij slaapt dus ook best lang (11uur) gebruik je ook medicijnen en ga je laat naar bed?

    Reageer
    #4

    ik ga om 11 uur naar bed, en wordt uit mezelf wakker om 10.00 in de ochtend.
    ik maal gewoon veel, en ben een druktemakertje, en denk veel na.
    ik denk dat ik daardoor heel moe ben en juist mn slaap zoveel nodig heb om mn psychische batterij weer op te laden. ik verwerk ook veel van mijn emoties en dergelijke in mn dromen.
    ik gebruik geen medicijnen.

    Reageer
    #5

    hallo.
    ik ben jaloers op jullie ,ik zou wllen dat ik tenminste 10 uur kon slapen!!lukt echt niet meer,
    wat kan ik doen??

    Reageer
    #6

    bedankt voor jullie reacties.

    Reageer
    #7

    voor de voorlaatste schrijver, voordat je naar bed gaat moet je jezelf niet al tedruk meer maken. Doe ook iets ontspannend, zoals een warme douche nemen, in een warm bad gaan, of een voetenmassage badje.
    Neem minstens 2 koppen sterk gezette Kammillle thee voordat je naar bed gaat.
    Dit werkt bij mij en moet jij eens zien hoe lekker je zult slapen!

    Reageer
    #8

    Als je medicatie gebruikt of drugs zoals MDMA kan het ook daar door komen, kan zo 3 weken aanhouden, mits je stopt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb ook veel slaap nodig Minimaal 10u. en makkelijk 12u. Maak me daar wel zorgen over en ben r ni zo blij mee Ik verslaap bijna de helft van mijn leven 🙁 Ik neem wel medicatie dus mss doet dat ook wel iets. Ik ben ook veel in mijn hoofd bezig en ben veel gevoeliger voor indrukken van buitenaf. Ik ben blij te lezen dat er toch nog mensen zijn zoals ik.

    Reageer
    #10

    Ik slaap ook makkelijk 11 a 12 uur per dag. Wel slaap ik het best tussen 00:00 en 12:00. Als ik vroeger naar bed ga val ik niet makkelijk in slaap. Ik gebruik geen medicijnen en ben ook niet hyperactief of denker....toch vind ik het raar dat ik zoveel kan slapen.

    Reageer
    #11

    Ik heb dit ook al me hele leven. 10-12 uur slaap korter ben ik doodmoe.... mooi klote

    Reageer
    #12

    ik slaap vaak 12 tot 15 uur per dag.... ik ga na 12 uur pas slapen maar dan slaap ik ook vaak tot 15 uur uit... ik zet soms wel 5 wekkers, en ik hoor ze gewoon niet... zo heb ik me ook erg vaak verslapen voor werk, wat dat betreft, gelukkig heb ik dan nu even geen werk meer.... ik baal er altijd zo erg van dat ik dan niks aan mijn dag heb... 

    Reageer
    #13

    Verander dan eens je dag- en nachtritme en ga eerder slapen en sta eerder op. Gebruik de laatste 2 uur voordat je gaat slapen geen schermen/schermpjes

    Reageer
    #14

    Heb toen ik 12 jaar was 2 jaar pfeifer gehad, daarna altijd moe gebleven en extreem veel slaap nodig. Ik werk onregelmatig (avonden 15 tot 22.30 en ochtend vanaf 07.00) heb daardoor niet zo'n best ritme en veel slaap nodig. Na 10 uur slapen doe ik altijd nog wel ergens op de dag een dutje van 1-2 uur. Op vrije dagen zet ik geen wekker en wordt ik pas na 12 tot 16 uur slapen wakker. Ik baal hier ontzettend van maar lijk t ook nodig te hebben.

    Reageer
    #15

    Ga met die klachten naar de huisarts en vraag om een uitgebreid bloedonderzoek waarbij er gekeken wordt naar Pfeiffer, cytomegalie, bloedarmoede en je vitamines.

    Reageer
Reageer op: 12 uur slapen per nacht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief