Vreselijke nachtmerries

  • #1

    Hallo!
    Mijn naam is Noa, en ik ben nu 19 jaar oud, Ik heb al jaren een probleem met slapen, Ik slaap moeilijk in en als ik slaap heb ik vreselijke nachtmerries, het gaat van monsters tot verkrachting tot ledenmaten afsnijden van familieleden tot mensen die mij helemaal de grond in praten met beledigingen.
    De dromen zijn hyperrealistisch en ik heb er vaak meerdere per nacht, ongeveer 4 a 5 keer per week.
    Nu heb ik een poosje inslaap medicijnen geslikt maar dit hielp niet tegen de nachtmerries,
    Ik wordt doodmoe en huilend wakker en vaak helemaal bezweet, ook komt het voor dat ik van angst in mijn bed plas tijdens het slapen.
    Ik studeer nu en ik wordt elke ochtend doodmoe wakker, de nachtmerries blijven de hele dag achter mij aan spoken en het maakt me heel onrustig.
    Ik weet niet wat ik hier tegen kan doen, Ik heb het gevoel dat het mijn hele dag van mij afpakt en ik kan mij niet meer concentreren op mijn opleiding.

    Ik ben hypersensitief en heb add waarvoor ik jaren ritalin en concerta heb geslikt en psygologische consulten heb gevolgd.
    Zelfs als ik bij mijn vriend slaap gebeurt het.

    Iemand die hier ook last van heeft of heeft gehad? ik heb het gevoel dat ik de enigste ben in mijn omgeving en iedereen zegt 'het is maar een droom get over it'

    Ik hoor heel graag wat jullie hier van vinden, Ik durf hier niet echt mee naar mijn huisarts te gaan omdat het zo sukkelig klinkt en ik net een nieuwe huisarts heb.

    Reageer
    #2

    Je hebt serieuze klachten. Dus van sukkelig kan geen sprake zijn.
    Slaapmiddelen helpen inderdaad niet tegen nachtmerries.

    Ik zou je toch willen aanraden, om met die klachten naar de huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: Vreselijke nachtmerries


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief