ouderen mishandeling

  • #1

    Tweemaal heb ik een klacht ingediend bij de politie over mishandeling door mijn zoon, de eerste keer werd dat in zekere mate gesust, de twwede maal wilde men er geen heterdaad van maken omdat de politie zelf anderhalf uur te laat ter plaatse was.
    Ik ben nu 73 jaar, mijn vrouw is 63, en onze zoon die bij ons inwoont dicteert het huishouden.
    Ik kan hem lichamelijk niet meer aan, ik weeg zelf 60 kilo met een lengte van 1.80 meter, hij is 1.90 met een gewicht van ongeveer 90 of meer.
    Geen enkele instantie schijnt in staat ons te helpen hem uit huis te zetten, blijkbaar wacht men er op, dat of hij ons iets aan doet, of dat ik hem als hij slaapt een mes in zijn donder steek.
    Enige advies dat ik tot nu toe kreeg van sociale instanties is, de sloten veranderen als hij uit huis is, maar wat, als hij dan door de ruiten naar binnen komt?
    Ik ben ten einde raad, misschien is het maar het beste, als ik de woning boven onze hoofden in de fik zet, dan zijn mijn vrouw en ik in een keer van de moeilijkheden af.
    En onze regering maar volhouden, dat de Nederlanders so sociaal voelend zijn.
    Wij zorgen al sinds mijn pensionering in 2002 voor onze zoon die al die tijd werkeloos was, krijgen geen enkele compensatie dus moeten dat van een 2-persoons inkomen ophoesten, terwijl ik bij mijn pensioen zo'n € 1000,-- per maand heb moeten inleveren.
    En hij heeft zo veel schulden gemaakt, dat zelfs als hij werkt, er weinig overblijft voor kostgeld, omdat de schuldeisers om de hoek staan te wachten.
    Ik heb meer dan de helft van mijn leven gewerkt zonder ooit om hulp aan hoeven te kloppen, zelfs niet bij de ww, maar dit is dus de dank van onze o zo goede regering.

    Reageer
    #2

    De problemen die je beschrijft vallen onder ouderenmishandeling /huiselijk geweld. Je kunt melden bij het meldpunt 0800-2000 bereikbaar tijdens kantooruren.

    Reageer
Reageer op: ouderen mishandeling


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief