harde muziek in het hoofd

  • #1

    goedenavond, een kennis van mij, 75 jaar is helemaal doof heeft al jaren een BAHA maar ook dat helpt niet om maar iets te horen.
    Waar zij de laatste twee jaar erg last van heeft is harde muziek in haar hoofd of en zangstem, ze wordt er gek van. Het gaat heel de dag door.
    Ik heb de antwoorden op tinnitus gelezen maar kom er n iet verder mee. Weet iemand misschien iets van dit probleem. KNOarts waar zij wegens oorontstekingen al jaren onder behandeling is geeft geen uitsluitsel.Misschien kan ik haar geruststellen met 1 van Uw antwoorden.
    groetend

    Reageer
    #2

    Woont de kennis misschien in een gebouw waar een ringleiding aanwezig is?

    Reageer
    #3

    mijn moeder, 79 hoort al tijden in de nacht, gezang en preken. ze denkt dat er minimaal 9 zelfdodingen per nacht op het nabij gelegen treinspoor is. ze voelt het gebonk, ze hoort de preek of mis die er opgedragen word, ze hoort gezang.. ik heb ook geen idee wat het is, ben er wel eens blijven slapen maar hoor totaal geen andere geluiden dan wat je normaal aan verkeer etc hoort in de nacht. ze wil niet naar de dokter omdat ze er echt van overtuigd is dat de geluiden door zelfdodingen komen. radeloos word ik ervan.

    Reageer
    #4
    • Ik heb ook een tijdlang monniken horen zingen, ik zat toen in een moeilijke periode ,  zoiets te horen  is niet erg, de aandacht richten op iets anders helpt.
    Reageer
Reageer op: harde muziek in het hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief