Reuma verschijnselen of medicijn bijwerkingen?

  • #1

    Hallo mensen, Ik had eerst 6 weken last van mijn nek en een monnikkapspier ontsteking dit is nu weg. Vorige week werden de klachten zo erg dat ik diclofenac voorgeschreven kreeg en diazepam omdat het doortrok naar mijn hoofd. Nu zijn mijn nek en rug klachten zo goed als weg, maar nu heb ik last van mijn gewrichten en been en arm, ook een beetje met de vingers waar ik nu mee typ.

    Dit is begonnen toen ik diclofenac ben gaan gebruiken.

    Ik zoek in eerste stantie niet de richting naar reuma, maar vind wel vreemd. Als dit medicijn bijwerkingen zijn dan maak ik me helemaal niet druk. Alleen als het wel blijft aanhouden ja dan zou ik toch terug naar de huisarts moeten. Nu heeft die mij gezond verklaard.

    Moet alleen diazepam kwart gebruiken als ik ga slapen.

    Eerder was bloed ook al goed.

    Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    Of het bijwerkingen zijn weet ik niet, maar als het niet zo is. Dan kunnen het best reumatische klachten zijn, zonder dat het in je bloed te zien is. Als het niet erger wordt zou ik 4 tot 6 weken afwachten. Zijn de klachten dan nog niet minder, ga dan terug naar je huisarts. Hij ziet er misschien niets in om je door te verwijzen, maar vraag dan om uitleg over jouw klachten!

    Reageer
Reageer op: Reuma verschijnselen of medicijn bijwerkingen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief