pijn in schouder

  • #1

    Het is denk ik begonnen toen ik terug kwam van vakantie. Had 5 dagen daarna ineens heel erg pijn in m'n buik, niet echt aandrang of diarree maar ben wel 3 keer naar het toilet geweest. Daarvoor had ik een beetje last van opstopping (heb ik wel vaker op vakantie). Toiletbezoek gaf echter geen verlichting. Pijn zat laag in m'n buik. Geen kramp maar continue pijn. Net toen ik besloten had me aan te kleden en naar de huisartsenpost te gaan zakte het weg en is de pijn gelukkig niet terug gekomen. Al met al nog geen dag geduurd dus.

    Sinds die tijd heb ik echter andere vage klachten gekregen. Na 1,5 week kreeg ik ineens last van pijn in m'n linkerschouder bij bepaalde bewegingen. Ik dacht dit van het tennissen was. Toen een paar dagen later ineens uit het niks pijn in m'n rechterknie. Die knie ging binnen een paar dagen over. Omdat ik dacht dat ik misschien een slijmbeurontsteking had, ben ik naar de dokter gegaan. Die dacht echter dat het reactieve artritis was en schreef me Ibuprofen en maagbeschermers voor. Dat heb ik 4 weken gedaan en maar de pijn in m'n schouder is niet weggegaan en af en toe voelt m'n knie 'alsof het er weer in gaat schieten'.

    Van de week terug geweest naar de huisarts en gestopt met Ibuprofen. Bloed laten prikken en een foto laten maken van m'n schouder. Inmiddels uitslag van het bloedonderzoek binnen; ontstekingswaarden en verhoogde waarden leukocyten (maar was ook verkouden) gevonden, geen reuma. UItslag van de foto was goed. Ik heb echt geen idee waar de klachten vandaan komen.

    M'n klachten zijn:
    - pijn in schouder (alleen bij bepaalde bewegingen)
    - soms gevoelige knieen
    - soms pijn in de onderrug
    - soms pijn door heel m'n lichaam (botten),
    - gevoel alsof je verhoging/koorts hebt, maar dat heb ik dan niet.
    - tranerige ogen maar niet rood.
    - af en toe oorsuizingen

    Wie herkent deze klachten???

    Reageer
    #2

    Ik heb jouw problemen soms ook wel eens, en ik ben helemaal gezond. Sinds ik veel meer beweeg, heb ik eigenlijk geen last meer gehad.

    Reageer
    #3

    De VitalWrap is ontwikkeld in the US voor mensen met artrose en reuma. Het werkt o.a. tegen rugpijn, nekpijn en dus ook bij schouderpijn.

    Reageer
    #4

    Die klachten ken ik. Ze kunnen terug te voeren zijn op ingeslikt verdriet dat zich dan ergens in het lichaam gaat nestelen. (Maag, schouderklachten ten gevolg).

    Reageer
    #5

    Misschien dat acupunctuur helpt?

    Reageer
    #6

    Of warmtepleisters

    Reageer
Reageer op: pijn in schouder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief