Relatie niet zien zitten.

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo ik ben een jongen en heb bijna 2 jaar een relatie met een meid, sind een maand of 3 geleden zijn we samen gaan wonen ( huren ). Voordat we dus samen woonden zagen we elkaar enkel in het weekend en in de sportschool. Deze meid heeft een achterstand, geen diploma, Wajong, sociaal ingekeerd, etc. Daar kwam ik achter toen we nog in de date fase zaten, maar haar moeder en zij zelf zeiden je moet het een kans geven.
    Dat deed ik en ik begon haar inderdaad toch lief te vinden.
    Maar verliefd?' Nu we dus samen wonen en allebei fulltime werken zie ik hoe ze echt is, ze laat overal alles slingeren en doet alles maar voor de helft, ik zie er eerlijk gezegd geen toekomst in maar zij is helemaal weg van mij. Ik loop al een tijdje met de gedachten om het uit te maken, maar ik weet niet goed hoe en wanneer ik zoiets moet zeggen. En ben eigenlijk soort bang van wat er dan gebeurt. Maar ik merk aan mijn lijf dat dit niet goed is, meer rug pijn en hartkloppingen en vermoeid, ik sta onder een soort van emotionele stress ofzo, aan de ene kant gun ik haar wel een gelukkige relatie maar dat is niet met mij, ik heb met mijn ouders gepraat en zij weten ook de in en outs en als ik besluit het uit te maken dan moet ik dat ff zeggen dan komt m'n pa mij helpen m'n spullen af te voeren zodat ik weer terug bij mijn ouders kan komen. Tijdelijk, want ik kan verder nergens anders heen. Ik heb haar kansen genoeg gegeven om te laten zien dat ze het wel kan maar ze doet het gewoon niet, en nu zit ik hier maar een beetje schijn te houden bij haar maar ik moet het toch zeggen, alleen vindt ik het dood eng.

    Reageer
    #2

    Als je er ongelukkig van wordt, moet je er snel mee stoppen. Dat is beter voor jullie alle twee

    Reageer
Reageer op: Relatie niet zien zitten.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief