Vriendin nog steeds veel pijn begin seks

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik had ff een vraagje over mijn vriendin. Toen ik haar leerde kennen was zij nog maagd.
    Nu na anderhalf jaar al heeft ze nog steeds heel veel pijn als ik hem net erin zet. eenmaal erin na enkele seconde voelt ze echter helemaaal geen pijn meer.
    Ik vind t raar omdat na het voorspel is ze zo opgewonden en nat dat ze nimeer kan wachten maar dan nog zoveel pijn heeft net alsof ik ze ontmaagd.

    Reageer
    #2

    Het is mogelijk dat er nog een restant van het maagdenvlies aanwezig is dart de klachten veroorzaakt. Een andere optie is, dat ze toch wat te gespannen is en niet voldoende ontspant.
    Ze kan met de klachten naar de huisarts gaan. Die kan dan ieder geval checken of het maagdenvlies de oorzaak is.

    Reageer
    #3

    Ja het is wel apart want tijdens de seks heeft ze er helemaal geen last van maar ze lijkt ook zeker niet gespannen en zegt doet wat ze graag wilt. Maar alleen tijdens het erin gaan heeft ze veel pijn. daarna verdwijnt het. maar dan de volgende x gebeurd weer t zelfde en dit blijft zich herhalen.

    Reageer
    #4

    Hebben jullie al eens glijmiddel geprobeerd?

    Reageer
    #5

    Ja we hebben glijmiddel ook al een aantal keren gebruikt maar dat maakte geen verschil. Ze blijft even veel pijn behouden. Maar wat ik niet begrijp is als ik er eenmaal in zit na enkele seconde kunnen we het gwn zo hard en wild doen als we maar willen en heeft ze nergens meer last van. Maar dan we na een half uurtje of uurtje weer hetzelfde verhaal weer veel pijn en weer weg

    Reageer
    #6

    Dan zou het toch goed zijn als ze ven naar de huisarts gaat en ernaar laat kijken.

    Reageer
Reageer op: Vriendin nog steeds veel pijn begin seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief