wat moet ik nu

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo

    Ben jongen van 30 jaar.

    Sinds januari dit jaar heb ik een date gehad bij een dame van 27 jaar.
    Omdat ze slechthorend is bij haar thuis afgesproken wegens dat ze in rustige ruimte wou afspreken. Hier had ik geen problemen mee. Alleen had ik gelijk al zoiets van dat wordt niks bij de eerste afspraak. Daarna goed over nagedacht ik had toch zoiets van gewoon proberen en nog wat afgesproken bij haar thuis en naar de Diergaarde Blijdorp geweest. Dat was allemaal leuk. Maar het liep allemaal vrij stroef.

    Toen heb ik tegen mij zelf gezegd dat ik geen afspraak meer wilt.

    2 maanden later heb ik toch gevraagd of ze toch een afspraak met me wou. Dit was geen probleem we hebben toen wat in de avond wat afgesproken. En diezelfde avond gelijk een andere afspraak gemaakt de volgende weekend. Alleen kreeg de volgende ochtend een app van haar dat het voor haar niet meer hoeft omdat ik geen rekening met haar hield en zeker niet met haar slechthorendheid. Dit is gelukkig uit gepraat.

    Nu heb ik andere halve week geleden een leuke dag afgesproken met haar we zijn toen naar de Efteling geweest en daarna wezen eten. We hadden samen een leuke dag.

    Afgelopen zaterdag avond hadden we weer wat afgesproken ik heb haar toen een mooi bos bloemen gegeven en haar nogmaals bedankt toen we naar de Efteling zijn geweest.
    Leuk avond gehad en naar huis gegaan via de app gemeld dat ik weer thuis ben volgens kreeg ik bericht terug dat ze niet weet of ze mij nog wilt zien omdat ik wat geflikt heb bij haar. Ik heb bij haar niks geflikt en ze wil ook niet zeggen wat.

    Sindsdien ben ik echt teleurgesteld in haar dat heb ik ook verteld.

    En ik twijfel aan mij zelf of ik nog door moet gaan. Stiekem ben ik toch verliefd geraakt op haar.

    Het is wel zo ik mag haar aanraken hand vasthouden op de bank en schouder om haar leggen. Maar zoenen en meer dat hebben we nog niet gedaan.

    Het is wel zo ik vind vrij lastig om met haar handicap slechthorend om te gaan. En ze heeft ook verteld dat ze vrij onzeker is over haar zelf dat heb ik zeker gemerkt bij haar.

    Heb totaal 9 keer afgesproken bij haar.

    Ik vind moeilijk om hier een beslissing over te maken. Misschien dat iemand tips heeft hiervoor.

    Reageer
    #2

    Dat ze een handicap heeft is natuurlijk vervelend en niet haar schuld. Maar de wispelturigheid is een andere verhaal. Daarnaast beschuldig ze je van iets waarvan je niet eens weet wat ze bedoeld en ook niks over zegt.

    ik weet niet of je er verstandig aan doet om hiermee door te gaan...

    Reageer
Reageer op: wat moet ik nu


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief