Zwanger door aftrekken?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik zit ergens mee.. ik heb een aantal keer mijn vriend (inmiddels exvriend) afgetrokken. Ik zal jullie de situatie beschrijven. Als ik hem aftrok dan was het in zijn broek en boxer en trok ik naar rechts toe ( hij kwam klaar in mn rechter hand.)

    Ondertussen zat hij mij te vingeren ( hij ging niet in mij hij bleef bij mijn klit) ook in mijn broek en legging. En dit deed hij ook met rechts ( links van mij).
    Dit gebeurde trouwens in het buitenlucht..

    Kan het dan zijn dat k toch op de een of ander maniet zwanger ben geraakt? Ik heb voor de zekerheid met Clearblue getest en dit was negatief en ik ben netjes elke maand ongesteld ( ene maand minder heftig dan de andere maand ). Maarr toch is het gevoel er nog dat ik zwanger ben. Ik wil ook graag een bloedonderzoek doen maar wanneer is hrt verstandigst om het te doen?

    Hoop dat jullie mij kunnen helpen

    Reageer
    #2

    Aangezien sperma niet vliegt en niet door kleding kan, is dat toch wel zeer onwaarschijnlijk...Hoe had je gedacht dat het sperma van jouw hand in zijn broek op zijn hand in jouw broek terecht zou moeten komen?

    Reageer
Reageer op: Zwanger door aftrekken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief