Is orgasme uitstellen slecht?

Online ZorgZus
  • #1

    Mijn vriendin en ik doen vaak een spelletje dat we vlak voor het orgasme even stoppen. Dan ben ik dus stijf en zij nat en voelen we het allebei bijna komen. Dan beginnen we weer tot dat moment enzovoort de avond door. We zijn dan de hele avond superopgewonden en dan net voor het slapen laten we het komen.
    Eergisteren moest ik op dat moment naar een spoedklus en is het er niet van gekomen. Er is dus allemaal sperma al klaar want binnen een minuut zou ik zijn gekomen. De vraag is of dat slecht voor mij en/of voor haar is. Mogelijk toevallig voelde ik me die dag moe en grieperig. Waar blijft die sperma? In je bloed of zo want in m'n slip zat maar een Klein beetje.

    Reageer
    #2

    Als dat een keer gebeurt is dat niet zo erg. Het sperma blijft gewoon waar het is. Het zou alleen kunnen dat je de dag erna pijn in je ballen en onderbuik krijgt. Blue balls... Maar ook dat is niet erg en gaat in principe na een zaadlozing weer weg.

    Reageer
    #3

    De ballen waren nu juist het enige waar geen pijnlijk en lamlendig gevoel was. dat ging inderdaad wel de avond erna na de zaadlozing een eind over. Bedankt voor je uitleg iig.

    Reageer
Reageer op: Is orgasme uitstellen slecht?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief