seksverslaving

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben nu 3,5 jaar samen met mijn vriend, we hebben samen een prachtige zoon. Ik hou veel van mijn vriend maar ons GROTE probleem is dat hij een sexverslaving heeft. Hij MOET elke avond sex anders kan hij niet slapen, loopt de hele nacht te chagrijnen waardoor ik ook niet kan slapen en we eigenlijk elke keer slaande ruzie krjjgen.. ikzelf heb totaal geen seksueel type, zou het liefst echt MAX 1 x in de week seks hebben maar vanwege me vriend hebben we denk ik meestal 6 x in de week seks.. ik ben bereid om tot het midden te komen, maar hij zegt zegt dat hij dat niet kan en wil. Vanwege zijn gedrag kan ik totaal niet meer van seks genieten en is elke avond weer een hel wanneer ik naar bed ga.. elke dag probeert hij me weer overal aan te raken waar ik onderhand niet meer tegenkan. Ik kan geen aanraking meer van de handen verdragen in mijn "prive gebieden" en in het weekend blijft hij het de hele dag door proberen.. ik heb wel eens toevallig met een "seksuologe" in een sexshop gesproken (om een libidoverhogend midden te proberen) en die zei dat het aan mij lag en dat het heel normaal was dat hij elke dag MOET waardoor hij natuurlijk gelijk weer extra opgepept was zegmaar. Zij zei ook, iedereen eigenlijk met wie ik heb gesproken, dat ik heel erg de symptomen bevat van iemand die misbruikt is geweest... nooit gebeurt.. ik heb denk ik al 20 keer met deze site voor me neus gezeten omdat ik ten einde raad was.. nu is het WEER zover.. dus bij deze.. wat kan ik hieraan doen.. hij zal NOOIT toestemmen hiermee naar een psycholoog of iets dergelijks te gaan, maar ik hou vam hem en wil heb niet kwijt.. maar dit trek ik ook niet meer....

    Reageer
    #2

    Ik kan je verzekeren, dat het niet aan jou ligt.
    [quote]ik ben bereid om tot het midden te komen, maar hij zegt zegt dat hij dat niet kan en wil[/quote] hij geeft zelf al aan hoe de vork in de steel zit. hij is gewoon een egoist, een narcist.
    [quote]een "seksuologe" in een sexshop gesproken (om een libidoverhogend midden te proberen) en die zei dat het aan mij lag en dat het heel normaal was dat hij elke dag MOET[/quote] Ik weet natuurlijk niet wat dit voor een figuur was, maar het slaat nergens op.
    Hij heeft een probleem en maakt jou daar verantwoordelijk voor. Hij moet hulp zoeken. Als hij dat absoluut niet wil en niet inziet dat hij een probleem heeft, maar daar toch maar eens goed over nadenken. Als hij ongevraagd en ongewenst aan je zit, heet dat ook in een relatie aanranding.

    Reageer
    #3

    je bent nooit misbruikt, maar door iemand aangeraakt worden elke dag/hele dag in het weekend zonder dat je daar behoefte aan hebt is ook misbruikt worden!

    Doordat hij het opdringt, krijg je helemaal geen zin meer inderdaad, en dan wordt het gewoon tegen je zin in seks hebben = misbruik/verkrachting!
    Je houd van hem, maar houd hij ook van jou dan gaat hij hulp zoeken.
    Je kan altijd zelf anoniem hulp gaan zoeken om hiermee om te gaan. Maar ik zeg je, laat je niet misbruiken! Dat is geen liefde, ook niet als hij verder super lief en leuk is. Want dat maakt het niet goed. Sterkte!

    Reageer
Reageer op: seksverslaving


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief