Vrouwelijk orgasme

Online ZorgZus
  • #1

    Beste forumlezers,

    Ik kan mijn vriendin maar niet laten klaarkomen, de sex vind ze wel lekker maar in de buurt van klaarkomen kom ik niet.

    Ik kom er het het dichtbij als ik haar bef maar dan lukt het ook nog net niet. Om heel eerlijk te zijn weet ik ook niet precies waar de clit/g-spot is.

    Wie heeft wat tips om een vrouw te laten klaarkomen.

    Reageer
    #2

    Hoi John,
    Het is belangrijk dat je haar lichaam eerst meer leert te ontdekken. Dan weet je ook wat zij prettig vindt, bijvoorbeeld tijdens het hebben van seks. Ik weet niet hoe lang jullie al sexsueel actief zijn, maar aan het begin kan onzekerheid ook een oorzaak van het niet kunnen klaarkomen zijn.Probeer allebei volledig te ontspannen! Dan nog even jouw 2e vraag. De clit bij een vrouw vind je bovenaan tussen het einde van de schaamlippen. De g-spot ligt dieper id vagina van de vrouw en wordt meestal alleen gestimuleerd door een vorm van penetratie. De clitoris kun je daarentegen wel goed stimuleren tijdens o.a. het voorspel. Groet, Marc.

    Reageer
    #3

    Kijk hier maar eens...

    De clitoris of kittelaar is een seksueel orgaan van de vrouw:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Clitoris

    De Gräfenbergplek of (Engels) G-spot (soms vertaald als G-plek), genoemd naar Ernst Gräfenberg, zou een erogene zone van de vrouw zijn:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/G-spot

    Reageer
Reageer op: Vrouwelijk orgasme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief