verliefd op getrouwde man

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik moet en wil graag advies. Ik ben sinds kort mijn hart totaal verloren aan en getrouwde man (met kids). Uiteraard was dit niet de bedoeling, we wilden beide alleen lust. Maar dit is iets uit de hand gelopen.

    Hij zegt voor mij hetzelfde te voelen, thuis gaat t niet goed, maar om daar een punt achter te zetten is nog wat meer tijd nodig.

    Graag advies en aub geen verwijten.. Kan niks veranderen aan mijn gevoelens.

    Reageer
    #2

    Ik zal je geen verwijten maken, maar kap daar a.u.b. mee. Een getrouwde man die een zwakke relatie heeft is een gemakkelijke prooi. Maar denk ns effe na over wat je zn vrouw aandoet, laat staan zn kids. Stel je gewoon effe in haar plaats. En ja, je bent met 2, maar het is in de eerste plaats aan jou om je verstand te gebruiken. Van een bestaand koppel, hoe goed of slecht die relatie ook is, blijf je met je fikken af. Dat is mijn mening. En geloof me, ik ben ook al verliefd geweest op mensen in een relatie (2x), maar ik heb steeds mn rug gedraaid en me steeds in de plaats gesteld van de partner die aan het kortste eind zou trekken.
    Groetjes,

    Jochen

    Reageer
Reageer op: verliefd op getrouwde man


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief