het lukt niet om klaar te komen..

Online ZorgZus
  • #1

    Best leden..

    ik ben nu bijna 3 jaar samen met mijn vriend maar vanaf begin af aan lukt het niet om klaar te komen in zijn bij zijn. Als hij er niet is en ik doe het zelf dan lukt het wel maar als hij erbij is niet.

    We proberen van alles, Speciale condooms om een orgasme te krijgen, glijmiddel dat je clitoris stimuleert om sneller een orgasme te krijgen, maar het werkt naar mijn idee niet..

    Zou het kunnen omdat we nog thuis wonen en ik dus het idee heb dat ik geen privacy heb. Of omdat me vorige relatie niet lekker is gelopen of mijn eerste keer niet is gegaan zoals het hoort te gaan..

    Heeft iemand alsjeblieft tips voor mij..
    Wil me vriend ook een pleziertje gunnen...

    Reageer
    #2

    Wat vervelend voor je.
    Heb je al eens geprobeerd met je vingers de clitoris te stimuleren tijdens het penetreren? Klaarkomen met alleen penetreren kunnen veel vrouwen niet. Je mag de natuur best een handje helpen, letterlijk. Succes!

    Reageer
Reageer op: het lukt niet om klaar te komen..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief