voor het klaarkomen duw ik mijn vriend weg.

Online ZorgZus
  • #1

    Als ik bijna klaar kom duw ik mijn benen keihard dicht. Ik duw mijn vriend bijna letterlijk weg. Daardoor kan ik niet bij het end komen. Wie kan mijn tips geven dat ik hier mee op houd.

    Reageer
    #2

    Ik weet niet hoe je er mee kunt ophouden, maar misschien een idee als jouw vriendje je benen met een zacht koord uit elkaar weet te houden aan de bedspijlen. Klinkt misschien eng, overdreven en kinky, maar op deze manier heeft jouw vriendje wel de ruimte om rustig door te gaan zonder 'gewond' te raken en jij bereikt een geweldig hoogtepunt.

    Veel plezier

    Reageer
    #3

    Probeer het volgende eens uit:
    Leg de volgende keer je benen op de schouders van je vriend. Je wordt dan weliswaar een beetje dubbel gevouwen maar het heeft zo zijn voordelen.
    De penetratie wordt dieper en je kunt je benen niet meer bij elkaar knijpen. [img size=442]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/tanstand5.jpg[/img]

    Reageer
    #4

    Dit gebeurd tijdens oraal bevredigen. Hij gaat op zijn knieën naast mij zitten. Ik denk dat ik dit geen fijne houding vind. Meestal niet laat ik het zo zeggen. Heb wel vaker aangegeven dat ik anders wil, maar hij valt hier altijd op terug.
    Hij vind dit het prettigste. Waarom dat snap ik niet.

    Reageer
    #5

    Dat snap ik wel.
    Alleen is de vraag of hij toch niet iets meer rekening met jou zou moeten houden en niet alleen aan zichzelf moet denken. Hij ontneemt jou op die manier het orgasme.
    Je geeft zelf al aan dat je het meestal geen prettige houding vindt.
    Dingen die door een van de partners als niet prettig worden ervaren, zijn dus uit den boze!
    Dit kan je seksleven negatief beïnvloeden.

    Dat is dan dus waarschijnlijk ook de reden dat je hem "wegduwt". Als reflex op iets dat niet prettig is.

    Dus praat met je vriend en geef dat duidelijk aan. Met een beetje fantasie kan hij best wel een oplossing bedenken.

    Reageer
Reageer op: voor het klaarkomen duw ik mijn vriend weg.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief