Ik weet niet meer wat ik hier mee moet, tips?

Online ZorgZus
  • #1

    Haay iedereen!

    Ik heb een soort van probleem of ja, ik weet niet hoe ik het moet noemen het zit me meer dwars en soms word ik er erg verdrietig van. Het gaat hier om de liefde en misschien hebben jullie tips, ben er niet open over bij me beste vriendinnen. Ze weten wel alles maar hun denken dat het niet zo erg is wat ik voor hem voel laat maar zeggen, ik doe alsof het allemaal wel mee valt. Komt die haha:

    Ongeveer in december 2012, heb ik een jongen ontmoet in een club, hij werkt daar. Ik vond hem aantrekkelijk en hij gaf ze nummer, naja we begonnen te whatsappen allemaal leuk. Dat was allemaal niet erg, vond het gezellig met hem en begon hem denk wel gewoon leuk te vinden, maar nog niet verliefd. Ik ging af en toe uit in die club en daar zag ik hem dan ook. Hij deed ook altijd gezellig en ook tegen mijn vriendinnen dus dat was wel fijn. Naja het is dus hij heeft een vriendin al bijna 4 jaar. Wat ik toen niet erg vond, want ik wou niks, was niet verliefd was meer vriendschap. Ik wist sowieso toen ik hem ontmoette dat hij niet een goede jongen zou zijn. Hij weet goed wat een meisje leuk vind om te horen en zo whatsappte die dan ook. Niet meteen heftige dingen, maar wel: schatje, je bent super mooi, alleen met mij praten he, wil je eigenlijk liever niet met een ander zien .. etc etc. Naja ik deed leuk mee maar na een tijd ben ik toch wel wat voor hem gaan voelen. We belden, we facetimeden ook vaak. Ik was denk verliefd geworden, ik had stage en na stage wou ik graag veel met me afspreken. Uiteten etc, dat vroeg die al-tijd. Iets hield me natuurlijk tegen want in mijn achterhoofd had ik wel zoiets van, waarom doe je zo tegen mij? Je hebt een vriendin? Vind je mij dan leuk, of ben je niet verliefd op haar wat is het? .. Heb het hem nooit gevraagd. Uiteindelijk heb ik ook een keer seks met hem gehad, en nee ik heb geen spijt helemaal niet zelfs. Maar het is hem meer dat ik telkens meer verhaaltjes kreeg te horen, via via. ''Niet in hem trappen, hij heeft het al met veel meisjes gedaan, dat is niet meer op 1 hand te tellen''. Een echte flirt/player eigenlijk. Maar waarom voelt het bij mij dan anders? Het was gewoon anders dan bij andere, en die verhaaltjes konden mij verder niet schelen.. Ik dacht achja .. zal wel. Het ging mijn ene oor in en mijn andere uit.

    Maar zoals ik al zei, ik wist dat hij geen goede jongen was toen ik hem ontmoette.

    Na een half jaar ongeveer is de knop helemaal omgedraaid. Ik had weer in die zelfde club, met een ontzettend knappe beveiliger gepraat etc en de dag erna had hij mijn facebook toegevoegd en zijn nummer gegeven. En wij begonnen ook te whatsappen, ik vond hem eigenlijk op het begin leuk! Gezellig was die, lief en grappig. Maar het zat me dwars dat hij ook die andere jongen kende. Dan zou ik geheim voor beide moeten houden dat ik ze beide spreek. Want het was weer bij de jongen met de vriendin van 4 jaar, hij wou niet dat ik met andere praat, hij zag mij zowat als zijn vriendin (???). Maar nee, 1 week later kwam hij er achter en het was zo apart, want hij zei tegen die bewaker dat die het niet erg vond en dat die mij inderdaad kon en dat ik een leuke meid ben. En dat die de weg voor hem vrij zou maken voor mij laatmaarzeggen. Alleen hij flipte op whatssap: Waarom doe je zo? Ik dacht dat ik je enige was? Je bent mij kwijt, ik geef om je echt maar je moet kiezen. Of hij of ik, blablabla! Dat was letterlijk een drama gewoon. En sinds die erachter is gekomen dat ik met de bewaker contact heb. Is het tussen ons helemaal achteruit gegaan, alleen maar ruzie etc jaloezie etc. En ik snap het gewoon niet. Echt niet. Hij woont ver, misschien 45 min rijden met de auto. Maar wij hadden ruzie heel erg, door dat die bewaker laatmaarzeggen mijn aandacht afnam. Dus hij is helemaal vanaf waar hij woont, naar mij gekomen om met mij te praten omdat die het niet meer trok?! Ik snap het niet!! Hij heeft toch een vriendin? Waarom doet die zoveel moeite?

    Iedereen zegt dat ik niet in hem moet trappen, maar is dit echt? Ik snap het niet en ik vind het zo jammer hoe het eigenlijk nu is gelopen want ik geef om hem, en ja de gevoelens zijn wel minder doordat ik met de bewaker contact heb, ik zie hem ook best vaak etc. Maar ik weetniet hoe ik het moet uitleggen, die andere jongen heb volgensmij echt mijn hart? Ik weet vaak niet wat ik er mee moet. Soms heb ik even zon moment dat ik echt erg verdrietig word. Omdat ik hem ook soort van kwijt ben als vriend, en heb hem telefonisch ook gesproken 1 uur lang over de situatie en moesten gewoon samen huilen.

    Maaar waarom doet die zo? Hij heeft toch een vriendin ik snap het gewoon niet. Het is frustrerend, vooral omdat ik weet dat als ik me best doe voor de bewaker, we een prachtig stel zouden kunnen zijn. Maar jeetje, die ander heeft mijn hart en ik kan gewoon niks doen. Hij heeft mij ook verboden hem te whatsappen omdat hij snel de neiging heeft om dan weer over het zelfde onderwerp te beginnen, wat ik opzich wel snap maar ik weet het gewoon niet.

    Ik vind het gewoon kut dat hij een vriendin heeft, en zo doet tegen mij, dat hij zoveel meiden in de maling neemt en dat alles zo is gelopen..

    En zijn gevoelens voor mij weet ik dus ook niet, al die moeite al dat gezeik elke keer, bijna iedereen wist er van zelfs zijn broertje? Is zijn gevoel echt ik snap het niet..

    Mijn beste vriendinnen denken, vanuit al die meiden die die ''gehad'' heeft, heb ik toch wel echt iets met hem gedaan. Maar hoezo dumpt die zijn vriendin dan niet ik snap er niks van.

    Ik kan uren lang doorgaan met dit verhaal want er zitten nog zoveel dingen omheen maar dan moet ik een boek schrijven haha.

    Eindstand, wat moet ik met deze situatie doen ik doe mijn best de bewaker leuker te vinden. Het lukt gewoon niet, die andere jongen zit nog zo vers in mijn geheugen en elke keer als ik hem weer zie heb ik een soort van zwak voor hem. Hij heeft iets in mijn gedaan, en ik vind het stom dat ik zo verdrietig af en toe word om hem .. Ik weet het echt niet.

    Dit was mijn .. ja ''story'' ..
    Excuses dat dit zo lang is, maar ik moest mijn frustraties kwijt, bah.

    Marit (Niet mijn echte naam, maar hou mezelf liever anoniem)

    Reageer
    #2

    Oja, nog iets vergeten:

    De jongen en de bewaker waren best goede vrienden en gewoon collega's. Door deze situatie is hun vriendschap wel ten einde gegaan. Ze zijn geen vrienden meer en doen niet meer gezellig tegen elkaar. De jongen zei ook een keer tegen de bewaker: Zullen wij voortaan niet meisjes afpakken etc.

    Het is een rare situatie. Uiteindelijk werkt de bewaker niet meer in die club, door deze situatie maar ook gewoon door andere dingen erbij.

    Door mij is hun vriendschap voorbij, en door de bewaker is de band die ik vroeger met de jongen had ook weg. Het is frustrerend.

    Het leuke is soms denk ik: Ben over hem heen! Het zal wel, hij kan de pot op!! Maar nee .. de dag erna zit ik stiekem zielig te doen dat ik hem mis ..

    Marit

    Reageer
    #3

    Hai Marit, vraagje... hoe oud ben jij? Hoe was jouw jeugd? Hoe is jouw situatie nu? Ik bedoel, je komt op mij nogal - en no offense - behoorlijk naïef en onzeker over. Lees je eigen betoog nog eens over en bedenk dan dat het door iemand anders is geschreven... Wat zou jij diegene dan adviseren? Ik adviseer jou: alle contact verbreken met zowel deze jongen als de bewaker en blokken op FB, whatsapp en alle andere sociale media. Dit is niets en dit gaat ook nooit wat worden. Ben benieuwd of je weer reageert.

    Groet Emma

    Reageer
    #4

    Dus alle vrouwen mogen alleen maar van hem houden. Bezitterig is hij dus ook.
    Hij bedriegt zijn vriendin met jou. Dus bedriegt hij jou ook.
    Kortom het is een vreemdganger! Een klaploper!
    Meisje lees je eigen verhaal en denk eens na....

    Reageer
    #5

    Klinkt als een zwaar onbetrouwbaar figuur en jij laat je volledig inpakken. Je weet best wat je moet doen. Doe dat dan ook!

    Anna

    Reageer
    #6

    Ach, emotie's hé. Luister wat minder naar je hart en wat meer naar je verstand. Deze jongen is het overduidelijk niet waard.

    Reageer
    #7

    Ja, makkelijker gezegd dan gedaan mensen .. Dat is het hem juist. Hoe graag ik ook wil, ik blijf hem leuk vinden dat is het vervelende. Ben trouwens 18. En na dat ik een relatie had met me ex van 16 maanden, heb ik dus die jongen ontmoet..

    Reageer
    #8

    Oja, mijn jeugd was trouwens .. ja normaal/vredig? Had geen problemen en heb verder ook geen problemen. Ik lig ook niet nachten wakker door deze situatie of iets maar het is af en toe wel vervelend en omdat ik niet bij mijn beste vriendinnen zo eerlijk durf te zijn, probeer ik het hier wel soort van te doen. Misschien dat er tips zijn of iets .. Zo bedoel ik het meer.. Maargoed maakt verder niet uit dacht misschien herkend iemand de situatie en wat die gene dan had gedaan, want ik probeer hem wel uit me hoofd etc te krijgen maar hoezo lukt het dan niet. Hij is niet goed voor mij..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Pak pen en papier en schrijf in de linkerkolom al zijn positieve kanten en in de rechterkolom zijn nare eigenschappen. Laat je horen welke lijst het langst is?

    Reageer
    #10

    Daar zijn juist beste vriendinnen voor om met hun je diepste gevoelens te delen. Als je dat dus niet doet, komt dat door hem. Lijkt me een behoorlijk minpunt voor op de lijst!

    Reageer
Reageer op: Ik weet niet meer wat ik hier mee moet, tips?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief