Maagd / klaarkomen

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik heb denk ik een probleem. ik ben maagd maar als ik mezelf bevredig en ik kom klaar, spuit het en lijkt blijft er een soort plas over. ik denk erom om binnekort seks te hebben met mijn vriend alleen lijkt dit me een enorme afknapper... wat moet ik doen ?

    Reageer
    #2

    ik heb daar ook last van, en weet ook niet hoe of wat. word dit minder?

    Reageer
    #3

    Waarom plaats jij een zelfde soort opmerking onder jouw eigen geplaatste bericht?

    Reageer
    #4

    Ik was het er vergeten bij te zetten, dus dacht dan maar zo... maar wat moet ik doen? Ik schaam me dood als dit gebeurt bij mn vriend..

    Reageer
    #5

    Waarom zou je je daarvoor schamen? Zoiets heet overigens 'squirten'. En het is helemaal niet vanzelfsprekend dat jij de eerste keer met je vriendje ook squirtend klaarkomt hoor! Dus, zolang jullie het maar veilig (pil/condoom) doen en lief zijn voor elkaar, hoef je je nergens zorgen om te maken.

    Groetjes Emmeke

    Reageer
    #6

    We vriendin van mij heeft dat ook, je kan daar verder niks aan doen, ik zou het gewoon melden en als julie het dan gaan doen leg je gewoon voor de zekerheid een handdoek neer. Maar squirten is helemaal niet erg, je komt dan klaar, niet via je g-spot maar via het feit dat je heel erg opgewonden bent.
    Hou van jezelf en schaam je niet, dit is gewoon zo en het is doodnormaal
    Ik hoop dat je hier wat aan hebt

    Reageer
Reageer op: Maagd / klaarkomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief