Kan ik buikpijn hebben na al 1x de pil door slikken!?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik slik de pil nu al vele jaren. Nu ben ik heel veel ziek geweest dus niet altijd even consequent geslikt. Nu heb ik een ritme van 2x een strip en dan stop week. Nu ben ik dus een hele tijd ziek geweest en heb ik dat ritme even achtewegen gelaten. Nu ben ik weer begonnen met dit ritme en heb ik sinds dat ik begonnen ben aan mijn 2e strip hevige buikpijn. Ik heb al eerder onderzoeken gehad naar deze buikpijn. Maar hier is nooit iets uitgekomen en heeft de dokter gezegd elke keer maar gewoon uitzieken. Nu is mijn vraag of iemand dit bekend voorkomt of hier meer over weet. De dokter denkt namelijk dat ik mezelf aanstel.. Dus naar de dokter hiervoor gaan heeft geen zin meer. Ik lig nu alweer 4 nachten wakker van de pijn. Hopelijk kan iemand mij hierbij helpen

    Reageer
    #2

    Het doorslikken van de pil kan inderdaad buikklachten geven. Je stelt je menstruatie uit en dat kan klachten geven

    Reageer
    #3

    Ik heb ook voor de eerste keer de pil doorgeslikt. Nu heb ik ook buikpijn terwijl ik net 1 weekje denk ik de pil heb doorgeslikt. Weet ook niet precies waarom je buikpijn kan krijgen.

    Reageer
    #4

    Het zou kunnen dat je een doorbraakbloeding gaat krijgen......dat kan wel wat buikklachten opleveren.

    Reageer
    #5

    Ik heb hetzelfde probleem, ik slik de pil al lang door, ik ben met de pil begonnen, maar van die pil kreeg ik heel veel hoofdpijn en buikpijn. Daarom ben ik gewisseld van pil en ben ik aan een zwaardere hormoon begonnen. Van deze pil had ik geen pijn maar ik ben er wel 14 kilo van aangekomen.Een heel groot nadeel dus. Ik heb er veel striemen aan over gehouden. Nu ben ik terug aan mijn eerste pil begonnen maar van deze krijg ik nu terug veel krampen. Ik heb spijt dat ik aan de pil ben begonnen .. meiden, begin er niet aan. Neem beter een spiraal of dergelijken.

    Reageer
    #6

    Ik heb dit probleem ook, alleen denk ik iets minder erg. Maar soms krijg ik zulke erge krampen en steken dat ik gewoon niet kan praten of bewegen. Mijn moeder zei dat het kan komen doordat het bloed zich ophoopt en eruit moet.

    Reageer
    #7

    Ik heb al meer als 1.5 jaar last van hevige buikpijn,misselijkheid ect. Al vele malen naar de huisarts geweest en vaak bloed geprikt, maar niks gevonden.

    Nu ben ik vorige week op vakantie geweest en de pil doorgedlikt omdat ik ongesteld werd. Nu een paar dagen later heb ik er nog steeds last van. (Buikpijn, krampen, misselijkheid, rugpijn)

    Ik vraag me af of dit normaal is? Dat je er last van krijg,of dat ik gewoon ziek ben?

     

    Reageer
    #8

    Ik heb de pil eenmalig geslikt en heb 1 dag last gehad van krampen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Welke pil en hoezo eenmalig?

    Reageer
Reageer op: Kan ik buikpijn hebben na al 1x de pil door slikken!?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief