NOG STEEDS!

Online ZorgZus
  • #1

    na een jaar een relatie te hebben gehad zijn we nu 3 jaar verder. ik denk NOG STEEDS iedere dag aan hem!! droom over hem, de dromen zijn zo echtt!!
    Hoe krijg je nou iemand uit je hoofd ofzo??
    ik eet mezelf op!
    dan vind ik een man die beter is, liever is, knapper is. ik ben helemaal verliefd maar naar een paar weken droom ik weer een keer over hem, en dan raak ik weer helemaal in de war.. het is zelfs zo erg dat ik binnenkort naar een psycholoog ga hiervoor.
    Help me please

    Reageer
    #2

    Tijdens dromen verwerk je wat je overdag ervaart. Ik ben al 18 jaar samen met mijn huidige man maar soms droom ik ook nog wel eens over een ex. Grappige is dat ik mijn dromen dan redelijk kan sturen zodat er nooit iets gebeurd, maar ik vind het eigenlijk geen probleem. Ik heb leuke herinneringen aan mijn exen en met sommigen ook nog contact, maar een ex heet niet voor niets een ex en een droom is maar een droom. Ik zou er niet van wakker liggen!

    Groetjes Fee

    Reageer
Reageer op: NOG STEEDS!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief