Help, mijn vriend heeft een laag libido!

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben een vrouw van 25 en mijn vriend is 31.
    Wij kennen elkaar nu ruim 3 jaar, waarvan we nu 2 jaar samen wonen.
    Ik hou zielsveel van hem en wil hem ook absoluut niet kwijt, en ik weet ook dat dat wederzijds is.
    Het enige probleem is zijn libido.
    Mijn vriend zegt dat hij niet zo veel behoefte heeft aan sex, 1 keer in de week is voor hem voldoende.
    Ik zelf heb behoefte aan vaker, of tenminste 1 keer per week goede sex.
    Want goede sex kan ik het niet noemen, mijn vriend komt snel klaar en aan mijn orgasme word niet gedacht.
    De sex is vaak korter dan 10 min, alleen erop, even snel zijn zaad kwijt en klaar.
    Vingeren doet hij zelden en orale bevrediging bij mij wilt hij niet.
    Alleen als hij bijvoorbeeld alcohol heeft gedronken dan kan hij het wat langer volhouden en doen we meerdere standjes, maar dat gebeurt niet vaak.
    Ik heb er ook al met hem over gesproken, maar volgens mij heeft dat juist het tegenovergestelde effect, want het lijkt wel alsof hij nu nog minder initiatief neemt.
    Terwijl ik toch zelf ook regelmatig laat blijken dat ik wel zin heb, maar dan is mijn vriend of moe of word er niet echt op gereageerd.
    Ik word hier best wel gefrustreerd van.
    Bovendien willen we allebei graag kinderen, maar om zwanger te raken moeten we toch echt regelmatig sex hebben lijkt me..

    Weet iemand wat ik moet doen?

    Reageer
    #2

    Hai, slikt je partner medicijnen? Zo ja, welke?

    Reageer
    #4

    @ Roos: hij slikt momenteel alleen antibiotica voor schimmelnagel.
    Denk niet dat het daar aan ligt

    Reageer
    #5

    Hij heeft dus een laag testosterongehalte. Ik zou eens met de huisarts overleggen of dit verhoogd kan worden.

    Nina

    Reageer
    #7

    @ Nina.. Dat zou kunnen, maar bij een laag testosterongehalte is het toch zo dat mannen problemen hebben met een erectie krijgen en te houden.
    Want daar heeft mijn vriend dus geen last van.
    Hij komt wel altijd snel klaar. Als hij het 5 min kan volhouden, dan is het lang..

    Reageer
    #8

    Hm, erop, erin, eruit, eraf... Nee, dat is niet echt heerlijke seks, tenminste, niet als het altijd op deze manier gaat. Heb je wel met hem erover gesproken dat jij wat meer aandacht wilt in bed en dat jij ook wel eens verwend wilt worden? Seks is toch echt iets wat je met z'n tweeën doet. Dat hij snel klaarkomt, dat is een kwestie van oefenen, maar dat hij na zijn orgasme niet aan jou denkt, dat noem ik egoïstisch. Dat mag je hem best zeggen hoor. Vraag jezelf af of je deze relatie wel vol gaat houden als hij niet van plan is er werk van te maken. Voordat jullie aan kinderen beginnen. Heel veel succes.

    Yfke

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Die van min heeft. Bloed laten prikken hier voor . Er moet snel wat gebeuren want anders gaat ons huwelijk echt stranden Dit is in inmiddels al bijna 2 x gebeurt . Ik neem geen genoegen meer met 1x in de 6 tot 8 wkn sex

    Reageer
    #10

    heeft hij het misschien niet een beetje gehad? hij is 31 en heeft misschien geen zin meer in al die moeite, als je in nog geen 10 minuten klaar komt dan zit het volgens mij wel goed met je libido, maar misschien trekt hij zich liever alleen ergens snel af zonder jou erbij. ik ben er zelf ook zo 1. niet echt zin meer om seks te hebben met mijn vrouw. kost mij teveel moeite ,als man moet je meestal wel al het werk verzetten want daar ben je man voor,altijd weer die zere polsen van het steunen enz en als ik seks met mijn vrouw wil dan moet hij er gelijk in kunnen ,heb echt geen zin in dat voor en na spel, daar word ik moe van! wil gewoon lekker kunnen blijven liggen zonder mij al teveel moe te maken, neem dan een jongen van 18 die willen er nog nog wel alle moeite voor doen, die zijn blij dat ze een keer kunnen neuken haha

    Reageer
    #11

    Het is nu al weer een paar jaar geleden dat u dit schreef maar zou ik mogen vragen of jullie een oplossing hebben gevonden? Want ik heb precies het zelfde. Ik ga nu 3 jaar met mijn vriend en in die 3 jaar hebben we hooguit 30 keer seks gehad, en het kan niet aan de leeftijd liggen want wij zijn beide 21. Hij is ook eigenlijk niet echt over te halen om seks te hebben, het intreseert hem niets.

    Reageer
    #12

    ik heb eens een vraagje ik ben een gezonde vrouw en wil alle dagen seks maar mijn man daarentegen, ik word ontzettend gefrustreed als ik dit niet krijg daar komt er ook ruzie ik hen het er heel moeilijk mee voor mij kan het niet zo verder wat moet ik doen ?

    Reageer
    #13

    te laag libido ,te weinig testosteron .ik weet het niet ik wil goede en vaak sex .maar het lijk mijn man niet uit te maken .hij krijg geen erectie maar kom wel klaar als ik hem verder help .maar ik da het is voor mij al maanden geleden  onze relatie gaat er aan zo

    Reageer
    #14

    Hallo allen,

    Ik zit met het zelfde probleem.. Mijn vriend wil eigenlijk bijna nooit seks en lijkt het zelfs een beetje vies te vinden. We hebben hoogstens 1x per maand seks en ik weet echt niet mee of ik het nog leuk vind. Op deze manier voel ik mij namelijk ook minder aangetrokken tot mijn vriend omdat ik niet de aandacht krijg die ik zou willen.. Komt ook snel klaar en daarna is hij moet en wil hij slapen ipv dat hij nog aan mij denkt (ik ben helaas niet tevreden met 3x er in en er uit). Ik heb verschillende spannende ideeën opgezocht zoals bijvoorbeeld speeltjes etc. Maar ik krijg weinig tot geen reactie en op mij komt het over dat hij alles maar een beetje vies vindt.. Lastig! Ik heb inmiddels 4 jaar een relatie maar en meerdere keren aangekaart. Helaas zit er weinig verbetering in. Zelf houd ik bijvoorbeeld van ruige seks waarin veel nieuwe dingen worden uitgeprobeerd omdat ik zelf (bijna) overal voor open sta. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben. Ik zou je heel graag advies willen geven maar heb eigenlijk hetzelfde probleem..

    Liefs

    Reageer
Reageer op: Help, mijn vriend heeft een laag libido!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief