Onprettig/pijnlijk gevoel bij seks

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Ik ben een meisje van 19 en heb dit jaar voor het eerst seks gehad. In totaal misschien 3 keer met twee verschillende jongens. Weinig ervaring dus, en de zin om ervaring op te doen word ook steeds minder aangezien het echt niet prettig is.
    M'n eerste keer was ik wel voldoende opgewonden, maar het voelde net alsof ik moest poepen. Had echt het idee dat ik het 'in' moest houden. Na de seks was dit gevoel weg. Ook wel wat gebloed maar niet heel veel.
    De laatste keer, ongeveer een week geleden met bedpartner 2, precies dezelfde poepgevoel. Het lukte deze keer ook alleen toen ik bovenop ging (heel even) was niet voldoende opgewonden. Misschien doordat ik me te druk maak om wat r gaat komen.

    Is dit gevoel normaal? Of is het gewoon niet uitgerekt? Of ben ik niet opgewonden genoeg?

    Ik zou heel graag van seks kunnen genieten, ik ben wel al besloten dat ik beter kan wachten tot ik een serieus iemand heb gevonden, die meer wil dan alleen seks maar ik ben dan ook weer bang dat ik het dan moeilijk vind om te zeggen dat ik slechte ervaringen heb met seks.

    HELP

    Reageer
Reageer op: Onprettig/pijnlijk gevoel bij seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief