pijn help ?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo lieve allemaal.

    Gisteren heb ik voor de eerste keer seks gehad met mijn vriendje die ik nu een jaar heb. Het deed echt ontzettend veel pijn en ik bloedde ook flink. Nu een dag later bloed ik nog steeds tijdens het afvegen na het plassen en het doet nog steeds pijn. Een soort branderige pijn. Is dit normaal ? Ik durf amper nog een keer want ik ben nu echt bang voor de pijn..

    Groetjes van een bezorgd meisje

    Reageer
    #2

    Hoi ๐Ÿ™‚
    Het bloed wordt veroorzaakt door het scheuren van het maagdenvlies. dat klinkt enger dan het is hoor! Het maagdenvlies is een soort vliesje die je vagina gedeeltelijk afsluit. als de penis van jouw vriend dan in jouw vagina gaat, scheurt dit vlies uit. Dit is heel normaal.
    Niet alle vrouwen bloeden bij de eerste keer, dat kan komen door bijvoorbeeld het gebruik van een tampon, of door vingeren.

    De pijn die je hebt kan door een aantal dingen komen:
    - waarschijnlijk is jouw vagina nog heel smal, de penis van jouw vriend moet deze een beetje "oprekken" (dit komt vanzelf goed, bij de volgende keren)
    - Was je vagina wel nat genoeg? Als dat namelijk niet zo is, doet het pijn, omdat de penis dan langs de vagina schuurt. Gebruik hiervoor wat voorspel; zoenen, strelen, elkaar een beetje zin in seks geven. je kunt ook glijdmiddel kopen en gebruiken.

    Wees niet bang voor de pijn. het kan zijn dat het nog een keer pijn doet, maar die pijn zal snel verdwijnen. je moet vooral van seks genieten ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: pijn help ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief