Bloed tijdens spelen met Dildo

Online ZorgZus
  • #1

    Hey, ik ben een jongen van 21 jaar. Ik heb 3 dagen geleden ik weet heel stom ( schaam me ook heel erg )op een dildo gezeten. Had deze een condoom omgedaan en ingesmeerd met glijmiddel. Ben op deze gaan zitten en heb deze een paar minuten bereden. Op een gegeven moment heb ik toen ik deze volgens mij op me prostaat voelde drukken een harde bobbel een paar keer flink langs die harde bobbel laten gaan met tussen de 5 a 10 stoten. Heb de dildo daarna uit me anus verwijderd en toen zat er aan het begin wat waterig bloed. Ben hier heel erg van geschrokken. En voel me nu echt al dagen rot daardoor ben denk ik beetje bang ofzo. Maak me echt heel erg druk hierdoor. Kan ik iets ernstigs hebben gedaan waar moet ik opletten op klachten? Ik plas nog steeds er goed, ik kom nog steeds goed klaar, heb geen buikpijnen, behalve dat ik de laatste dagen wat zachte ontlasting heb ZONDER bloed maar denk dat dit ook door de stress kan komen dat me darmen wat van slag zijn. Voel ook de hele tijd aan me buik het niet op gaat zetten ofzo. Maak me wel echt heel erg druk. Wat nu? Alvast Bedankt!

    Reageer
    #2

    Hai, waarom zou je je schamen dat je een dildo in je rectum hebt gestopt? Je bent echt niet de enige hoor. Aangezien het je eerste keer was (neem ik aan) denk ik dat er een klein bloedvaatje is geknapt wat voor wat bloed heeft gezorgd. Je zegt zelf dat je verder nergens last van hebt, dus als ik jou was zou ik me nergens zorgen om maken. Ik vind het juist heel doordacht van je dat je er een condoom om hebt gedaan en glijmiddel. Er zijn ook mensen die in hun opwinding veel gevaarlijker voorwerpen in hun achterste stoppen. Een dildo is hier juist voor gemaakt. Nogmaals, geen zorgen.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Hey Emma, Super bedankt voor je reactie. Super gerustellend! Gr MItch

    Reageer
Reageer op: Bloed tijdens spelen met Dildo


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief