Tijdens en na de seks liggen er allerlei korrels in bed!

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Tijdens en na de seks met mijn vriend liggen er allerlei kleine en iets grote bruinkleurige korrels in bed. Je kunt ze indrukken en lijken een beetje op opgedroogde snot bolletjes. Mijn vriend zweet redelijk veel tijdens de seks en zegt dat denkt dat het opgedroogde vocht korreltjes zijn. Echter slik ik medicijnen om van mijn schimmelinfectie af te komen. Tenminste de dokter denkt dat ik een infectie heb.

    Weet iemand mij te vertellen wat die rare korreltjes zijn??

    Liefs, Anne

    Reageer
    #2

    Hai, ik denk dat het dode huidcellen zijn. Door het bewegen/schuren over het laken en het zweet, laten ze los. Als jullie je wat vaker zouden scrubben en voor de seks goed douchen, denk ik dat 'het probleem' opgelost is.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Ik heb precies hetzelfde en kan er niks over vinden. Wat doe jij er aan? Of wat heb je al geprobeerd? Ik kan echt niet bedenken wat het zou kunnen zijn, maar wil er wel graag vanaf! Het is niet sexy om na de seks altijd het bed te moeten schoonmaken eerst..

    Ps. Denk niet dat het dode huidcellen zijn.

    Groetjes Alicja

    Reageer
    #4

    Daar heb ik ook last van. Wat ik heb gemerkt is als ik glij middel gebruik zijn er geen korrels. Ik denk dus ook de wrijving tijdens de sex. Als iemand een betere oplossing heeft ik hoor het graag.

    Reageer
    #5

    Nooit gehad en sinds enkele maanden ineens ook korrels. Het lijkt bloed/afscheiding dat door wrijving als korrels in bed terecht komt.
    Het ontstaat ook echt enkel tijdens seks. Ik heb zelfs vaak vtv en achteraf gecheckt of ik bloed maar dat is niet zo.
    Ben erg benieuwd wat de oorzaak kan zijn.

    Reageer
Reageer op: Tijdens en na de seks liggen er allerlei korrels in bed!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief