Ik mag niet de GSM van mijn partner gebruiken/bekijken

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo.

    Mijn vriendin is heel vaak bezig met haar telefoon,
    En ik zelf ook wel, maar ik heb geen geheimen en daarom boeit het me ook niet zo als ze mijn tel pakt.

    Maar als ik haar telefoon pak dan is het meteen wat wil je doen? Ik wil dat niet
    Of is niet nodig? En dan heb ik wel eens gezegt heb je iets te verbergen?
    En dan zegt ze nee, maar toch is ze zo geheimzinnig?

    Ze praatte vandaag met haar ex en draaide soms het scherm zodat ik niets zag, en verwijderde telkens meteen alleen berichtjes, en als ik zei mag ik ff spelletje doen op je tel of kijken naar je hoesje? Zegt ze nee laat maar liggen????

    Ik zit hier zo mee in me kop he.
    Weet niet wat ik ermee aan moet,
    Help aub.

    Mvg Patrick

    Reageer
    #2

    Hallo Patrick, tja het is wat tegenwoordig, nu iedereen een eigen mobiel heeft. Altijd en overal voor iedereen bereikbaar. Maar ik begrijp wel wat je bedoelt. Zoals jij de situatie beschrijft, concludeer ik dat je vriendin op een dusdanige manier contact heeft met - in dit geval haar ex - die jou onzeker maakt. Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op privacy en best dingen voor zichzelf mag houden, maar dat wanneer je waar je partner bij is, 'geheimzinnig' gaat lopen doen via SMS met anderen, dat vind ik niet kunnen. Praat er met haar over dat het jou dwars zit en vraag haar waarom ze überhaupt nog contact heeft met haar ex. Kennelijk heeft ze iets te verbergen, anders zou ze niet meteen de berichtjes verwijderen. En als ze ontwijkend antwoord geeft, stap dan op die ex af en vraag hem op de man af waarom hij nog zo nodig met jouw vriendin moet SMS-en. Misschien ging het wel om iets heel onbenulligs, maar ergens klopt het niet, vind ik.

    Succes

    Reageer
Reageer op: Ik mag niet de GSM van mijn partner gebruiken/bekijken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief