ben ik biseksueel of toch hetero?

Online ZorgZus
  • #1

    hoi, ik ben een jongen van 15 jaar en ik zit ontzettend te twijfelen over mijn geaardheid, ik zit helemaal in de knoop, het is een lang verhaal maar ik zal het even in het kort uitleggen:

    ik vind meisjes leuk, echt leuk,lief,mooi leuk om naar te kijken enzo.. ik ben ook al vaak verliefd geweest op meisjes en dan telkens als het uit was had ik veel liefdesverdriet.. ik word ook opgewonden van meisjes als ik er mee zoen enzo.. maar nu ben ik dus gaan twijfelen of ik jongens niet leuk vind? ik vind sommige jongens knap, en als ik plaatjes zie van jongens in een onderbroek ofzo vind ik dat best sexy.., en elke dag vraag ik me weer af zou ik met een jongen willen zoenen of zou ik seks willen hbben met een jongen.. ik vind seks met een jongen echt helemaal niks, ik vind het vies bah! maar met een jongen zoenen? tja ik weet het niet.. willen is een groot woord, ik heb er gewoon niks op tegen, en dat komt volgens mij doordat het beeld al zo lang in mijn hoofd zit.. ik ben er gaan gewend.. maar of ik het zou doen? kwweetniethoor.. verder voel ik me nou niet echt zo aangetrokken tot jongens, meer gewoon als gezellige vrienden en lekker feesten enzo.. ik weet het dus gewoon niet meer en ik denk hier de hele dag aan, elke dag weer opnieuw.. ik vind het zo moeilijk, gewoon omdat ik het beeld van 2 homo's die op bed liggen in hun onderbroek mij een klein beetje opwindend maakt.. ik weet echt niet wat ik ben en ik wil echt af van deze twijfels, kan iemand me helpen of zeggen hoe ik dit moet aanpakken? wat moet ik nu doen? help me alsjeblieft en zeg me eerlijk wat je van mijn verhaal denkt..

    Reageer
    #2

    Ha Kareltje.. Het leven geeft geen antwoorden op dit soort vragen. Jij zult zelf moeten bepalen wat je hierin bent. De hele wereld zit vol met biseksuelen, kijk maar even naar hoeveel homofobie en haat er op de wereld is. In mijn optiek kan die alleen maar bestaan als er een heleboel drift onderdrukt moet worden. Misschien dat je het een keer kunt proberen, dan blijkt dat je het niets vindt of helemaal geweldig. Het maakt niet uit: wat je ook beslist, je mag er zijn! Voel in ieder geval geen angst voor dit soort gevoelens, dat gaat het groter maken dan het daadwerkelijk is. Ik ben hetero en ik vind het geil om een vrouw geneukt te zien worden door een grote lul! Waarom? die van mij is gemiddeld en ik maak graag indruk op een vrouw, werkt beter met een grote lul! Dat is een kink in mijn kabel! Ik accepteer het maar.. succes met je zoektocht! En gewoon blijven zijn wie je ben, laat je niet wijsmaken dat je iets niet zou mogen zijn op dit vlak! Groeten!

    Reageer
    #3

    Ben het helemaal eens met Pietje. Zelf ontdekken en experimenteren. Geniet er van maar doe het safe!

    Reageer
Reageer op: ben ik biseksueel of toch hetero?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief