mijn cltoris doet zeer tijdens beffen

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik ben een meisje van 17 en ik heb een vaste vriend. Als hij mij beft of vingert, dan voelt het eerst heel erg fijn en bouwt het heel snel op en op een gegeven moment wordt het veel te intens en voel ik steken in mijn clitoris, ik duw hem dan weg en hij kan me dan daar ook even niet aanraken. Na een tijdje gaat het weer, maar dat echt lekkere intense gevoel komt niet terug. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik wel die eerste keer dat hoogtepunt bereik en niet halverwege hoef af te haken omdat het pijn doet? Zijn er meer mensen die dit ook hebben?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Hai, heb je het ook wanneer je masturbeert? Jij voelt toch precies wat jij het lekkerst vindt en kennelijk doet je vriendje iets te enthousiast. Toch is dat intense gevoel wel dat je bijna een orgasme bereikt, alleen die steken zijn dus niet prettig. Kun je jezelf wel tot een clitoraal orgasme brengen? Misschien dat een beetje glijmiddel helpt?

    Groetjes Emma

    Reageer
Reageer op: mijn cltoris doet zeer tijdens beffen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief