Hevige pijn op en rond clitoris.

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb sinds 2 dagen een hevige pijn op en rond de clitoris. Het begon met een hevige jeuk die meer en meer overging in pijn. Toen ik voor het eerst keek was dit gebied enkel rood en dacht ik misschien een klein scheurtje te hebben gehad (omdat ik met een onconfortabel spannende broek op een volle bus stil zat..)

    Maar nu ik overlaatst keek zag ik net een beige achtig kleurtje op het topje van de clitoris. Het doet zo veel pijn dat zelfs spoelen met water (of gewoon staan in de douche en er loopt water over) pijn doet. Ook is rechts ervan de huid opgezwollen en rood.. Help mij aub! Ik moet nl de hele dag werken en de dokter wil geen dringende afspraak maken.

    Reageer
    #2

    ik denk dat je toch even naar de huisarts moet, ik denk namelijk dat je een infectie of misschien zelfs wel een SOA hebt.. ga naar de huisarts en schaam je er niet voor!

    Reageer
    #3

    Bedankt, ja dat dacht ik ook al dus ben gisteren gegaan en het waren enkel verstopte kliertjes die gaan zwellen waren en dus ontstoken waren. Dit kan je ook niet voorkomen is gewoon iets wat altijd kan gebeuren alleen is het op een ongelukkige plek.. Heb medicatie gekregen ter preventie van verdere infectie en gaat al veel beter. Hartelijk bedankt!

    Reageer
    #4

    Tsja, ik heb er ook af en toe last van en dan smeer ik een beetje fucidine zalf.

    Reageer
    #5

    Ben19,heb ook wel vaak last van licthe pijn en eritatie aan mijn clitoris.Ik masturbeer elke dag,heb wel geen pijn tijdens het masturberen zelf en ook tijdens het klaarkomen niet.De lichte pijn heb ik meestal na mijn orgasme als mijn clitoriskapje terug over mijn clitoris schuift en na paar minuutjes is de pijn en eritatie wel weg.
    Is het mss normaal dan die lichte pijn en eritatie na mijn orgasme?Hebben nog meisjes dat na het masturberen?

    Reageer
    #6

    Na het masturberen wel je vagina en clitoris wassen met lauwwarm water. Anders gaat het inderdaad irriteren!

    Reageer
    #7

    Heu!!je clitoris wassen ?heb ik nog nooit niet gedaan,raar wel.moet dat?

    Reageer
    #8

    @Lien, ja natuurlijk was je die. Niet met zeep maar gewoon met water. Je wast je vagina toch wel, tussen je schaamlippen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Lien,ik ben wel helemaal mede met Emma,net zoals je de schaamlippen wast moet je ook je clitoris wassen vind ik.Ik was en spoel elke dag mijn binnenste kleine schaamlippen en was ook mijn clitoris telkens mee,het voorhuidje dat je clitoris bedekt helemaal oprekken naar je navel toe zodat je clitoris helemaal bloot is,en zachtjes je clitoris wassen met lauw warm water en het gebied rond de clitoris ,zeker het voorhuidje wassen en spoelen met met lauw warm water ook.rond de clitoris en onder het voorhuidje is een broedplaats voor bacterieèn wel en kan pijn en eritatie aan je clitoris veroorzaken.Wat ik ook doe na elke plasbeurt ff voorhuidje oprekken en de clitoris en schaamlippen droogdeppen met wc papiertje ..

    Reageer
    #10

    Nou,ja dat doe je toch elke dag wel als je de vagina wast dat je dan je voorhuid die je clit bedekt helemaal afstroopt en spreid dat je de clitoris en er rond kunt wassen en spoelen,zeker onder dat voorhuidje dan goed wassen en spoelen.Is net hetzelfde toch dat je uw schaamlippen moet spreiden om tussen je schaamlippen te kunnen wassen en spoelen.Nou je schaamlippen en clitoris moet je elke dag wassen wel,het is wel je vrouwelijke dagelijkse hygiène vind ik.

    Reageer
    #11

    Dat doe je toch elke dag zeker als je uw vagina,schaamlippen wast dat je dan ook je clitoris en er rond ook wast,zeker onder het voorhuidje ook.Zeker wassen en proper maken na sex of masturberen.De clitoris is zo al zeer gevoelig,laat staan dat je er pijn aanhebt.

    Reageer
    #12

    Je hebt waarschijnlek een schimmelinfectie aan je vagina dat kan verholpen worden met een pil die je via je vagina moet in brengen nu de dokter moet deze wel voor schrijven

    Reageer
    #13

    Goede dag allemaal. Ik heb ook heel even een vraagje. Ik heb sinds gisteren voor het slapen plotseling een jeuk gehad aan mijn kleine schaamlip (de rechterkant ). De jeuk ging over tot een lichte branderig pijnlijk gevoel. Ik transpireer wel heel veel. Ik moet ook doorgeven dat ik mijn clitoris en alles daaromheen niet altijd droog na het plassen (meestal door gebrek aan wc papier) ik wacht even totdat alles uitlekt. Weet iemand wat de oorzaak hiervan kan zijn? En wat ik eraan kan doen?

    Reageer
    #14

    Het kan een irritatie of een infectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #15

    Hallo,

    ik heb sinds een dag of 3 twee kleine ronde rode brandende plekjes op mijn vagina. Een ervan zit op mijn clitoris en de ander dicht bij de opening van de vagina. Heeft iemand advies wat ik moet doen of weet iemand wat dit is of heeft meegemaakt?

    Reageer
Reageer op: Hevige pijn op en rond clitoris.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief