Beschadiging in darm / prostaat na anale sex?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb vorige week tijdens sex een flesje in mijn anus geduwt waar een scherp dopje aanzat. (ja dom.. erg veel spijt nu!). Toen ik deze eruit haalde zat er een beetje bloed aan het dopje en ik raakte meteen in paniek.
    Nu, bijna een week later heb ik nog steeds veel pijn, zowel bij mijn anus als daarbinnen. Ook merk ik dat ik moeilijker kan plassen. Ook moet ik veel vaker plassen. Kan ik mijn prostaat beschadigd hebben? Of is de darm ontstoken/opgezet die daar dan tegenaan drukt? Ik weet wel dat ik zoiets NOOIT meer zal doen!!
    Gaat dit automatisch over of moet ik hiermee toch naar de dokter? Dat durf ik namelijk niet... Hoop dat iemand mij snel gerust kan stellen want ik zit er heel erg mee!

    Reageer
    #2

    Ow ja en ik heb hele week al een doffe pijn in mijn buik. Soort van buikkrampen maar dan pijnlijker. Normaal heb ik dit nooit

    Reageer
    #3

    Hallo, alleen een arts kan constateren of je iets beschadigd hebt, maar ik zou het nog een paar dagen aanzien. Mocht de pijn nou aanhouden, ga dan even naar de huisarts. Geloof me, die heeft al heel wat van dit soort verhalen gehoord, dus je bent echt niet de eerste. Dus als je naar de HA gaat, zeg dan gewoon de waarheid. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Sterkte Bram

    Reageer
    #4

    De pijn is inmiddels minder, maar nu een vervelend gevoel vanbinnen, volgens mij in de endeldarm/dikke darm. Alsof ik hele dag moet poepen. Nu ook diaree en misselijk. Hou mn ontlasting goed in de gaten. Het ziet er nog niet normaal uit maar er zit ook geen bloed bij o.i.d.
    Hoop dus maar dat t meevalt. Ben wel goed geschrokken zeg!
    Zou t liefste naar de dokter gaan, maar dat durf ik echt niet. Deze ken ik al heel mn leven en mn familie ook.
    Ik wacht t nog maar een tijd af hoe t gaat en dan kan ik over een tijd nog de klachten omschrijven, maar de hele waarheid zal ik nooit vertellen.

    Reageer
    #5

    Hallo anoniem, een arts heeft zwijgplicht hoor. Maar fijn dat het beter gaat met je. Een volgende keer maar gewoon een vinger of een dildo gebruiken.

    Groetjes

    Reageer
    #6

    Ik zit er nog steeds erg mee in mn maag.
    De pijn is inmiddels vrijwel weg en ik heb ook geen last van koorts denk ik. Ook geen bloed of slijm bij de ontlasting. Dan kan ik een ontsteking uitsluiten denk ik, toch?
    Het enige wat ik nu nog merk is dat ik erg slap, moe en duizelig ben. Maar dat kan misschien ook komen omdat ik me zo druk maak?!
    Ook heb ik nog last van een vervelend gevoel in mijn anus (vanbinnen, bij de endeldarm denk ik) en mijn ontlasting is nog steeds niet normaal na een volle week! Hele kleine dunne sliertjes. Kleur is wel normaal.
    Volgens mij kan ik het bezoek nog wel een paar weken uitstellen of niet? Als het over 2 weken nog zo is dan toch maar eens naar de dokter!

    Reageer
    #7

    Nou kerel, houd je ons op de hoogte? Jouw ervaring kan bijdragen aan anderen die vreemde voorwerpen in hun anus hebben gestoken en zich zorgen maken...

    Sterkte

    Reageer
    #8

    Heb laatst een dildo 21cm en5cm dik naar binnen geschord was wel lekker maar toen ik hem eruit haalde zat er rare slijm en leek wel darm wand aan met een kloder bloed gewoon weekje wachten en nog is broberen lol

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Er bestaan speciale anus-dildo's... Even googelen.

    Reageer
    #10

    hey anoniem, ben benieuwd of je klachten al weg zijn. Zo niet, dan altijd naar de hu gaan, hij gaat je dan toch doorverwijzen naar ziekenhuis voor intern onderzoek. Mocht je darmwand beschadigd zijn dan zien ze dat en krijg je er medicijnen voor. Stelt dus niets voor, als je maar je huisarts durft te vertellen van hoe of wat - hij / zij vindt dat echt totaal niet erg en heeft beroepsgeheim.

    Reageer
    #11

    veel rusten paracetamol kan geen kwaad waarschijnlijk ontsteking dikke darm is alleen te zien met een echo in diagnostiek centrum of zieken huis meestal

    Reageer
    #12

    Je kunt je HA ook een ander verhaal vertellen toch? Dat je constipatie had bijvoorbeeld en het erg hard was en ging bloeden. Dan gaat hij iig even kijken en weet hij van niets. Sterkte, we doen allemaal weleens zoiets!

    Reageer
    #13

    Hoi
    Heb iets gelijksaardig voorgehad met een dildo , maar ik heb meer het gevoel dat mijn sluitspier een blauwe plek heeft. Ook als ik moet plassen of een wind laten, doet het pijn... (Nu al 2 Dagen)
    Iemand een aanraden om de pijn te verminderen

    Reageer
    #14

    Het verstandigste zou zijn om even naar de huisarts te gaan om te laten controleren of er niets is beschadigd.

    Reageer
    #15

    Hallo,

    Ik denk dat de heren te snel van stapel lopen met gebruik van grote dildos. Ik zelf word graag door mijn vriendin door een strapon van 35 x 5 cm geneukt. Maar we zijn begonnen met een heel kleintje.

    Ik heb nooit last van mijn anus of darmen. Gebruik goed veel glijmiddel op waterbasis.

    Poos terug onderzoek gehad en daar hadden ze wel een opmerking over mijn darmflora. Nooit last gehad maar toch wel medicatie voor genomen.

    Mijn HA weet van ons sex gebeuren. Doen aan sm. En kom wel eens met kleine probleempjes bij haar. Ik heb nog nooit rare blikken of vragen gehad van de docter maar wel goed advies.

    Wees eerlijk tegen je huisarts. Het is jou leven en gezondheid waar je mee speels.

    Reageer
Reageer op: Beschadiging in darm / prostaat na anale sex?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief