Verkrampt klaarkomen? Help! Nagenoeg geen orgasmegevoel.

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik ben een man van 28 jaar. En ik kamp al een tijdje met orgasme problemen. Als ik tijdens het masturberen een erectie krijg merk ik dat het me moeite kost om de erectie te behouden. Als ik bijvoorbeeld even stop met fysieke stimulatie dan verlies vrijwel direct de erectie. ook merk ik dat wanneer de eikel gestimuleerd wordt mijn anus aanspant en de boel wat verkrampt.

    Het grootste probleem is nu dat wanneer ik klaar kom het orgasme gevoel wegblijft, ik voel een soort van verkrampt gevoel. Ik voel dus nog wel licht een verkrampt zenuwgevoellokaal ergens bij de prostaat denk ik, maar het heftige gevoel blijft weg. Ejaculeren gaat wel goed ook wel iets minder heftig dan voorheen.

    Wat me ook opvalt als ik een erectie heb, het gedeelte vanaf de balzak tot mijn anus gespannen is, ik probeer dan te ontspannen maar de spanning blijft voelbaar. Ik loop hier al best wel een tijdje mee en begin me zorgen te maken. Ik kan me niet meer heugen hoe het is om een heftig orgasme te hebben, dat maakt me best wel wanhopig.

    is er iemand die dit herkent? En misschien tips heeft?

    Ik hoop dat iemand reageert.
    Alvast bedankt.

    Peter

    Reageer
    #2

    Beste Peter,
    Orgasmes vinden in je hoofd plaats ! ! Jouw hersenen besturen de hele handel, inclusief je balzak.
    OK, je bent 28 jaar, dus je hebt al een baan, of bent bijna afgestudeerd, of om wat voor reden ook, wil/moet je presteren. Ik denk dat je de oorzaak daarin moet zoeken. Probeer je hoofd "vrij" te maken, dan gaat het veel beter en neem de tijd om te ontspannen.
    Ik hoor wel van je,
    Harrie

    Reageer
Reageer op: Verkrampt klaarkomen? Help! Nagenoeg geen orgasmegevoel.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief