vrijen zonder condoom met pil

Online ZorgZus
  • #1

    ik heb een vraagje ik zou graag met mijn vriend vrijen zonder condoom ben ik dan vijlig
    we vrijen nu tot hij komt en dan met condoom
    mvg penny

    Reageer
    #2

    @Penny, als je niet zwanger wilt worden, dan moet je de pil gaan slikken. De pil beschermt tegen zwangerschap maar niet tegen SOA's. Alleen een condoom beschermt tegen SOA's. Zo een beetje duidelijk, of heb je nog vragen?

    Mara

    Reageer
    #3

    maar ik pak al de pil
    dus dat kan geen kwaad als ik het dan met mijn vriend zonder doe ?
    en we hebben elkaar ontmaagd dus we hebben geen soa's
    mvg penny

    Reageer
    #4

    Hallo Penny,

    Toen de huisarts de pil voorschreef aan jou, heeft hij toen uitgelegd hoe de pil werkt en hoe en wanneer je 'm moet slikken? Ik denk het niet, want anders had je geweten dat je tijdens je stopweek veilig bent en dus zonder condoom kunt vrijen, MITS je wel trouw elke dag de pil slikt volgens de bijsluiter. Meisje, lees de bijsluiter zelf eens goed door, en als je dan nog vragen hebt, stel ze gerust, dan kunnen we je wellicht helpen.

    Liefs, Lauriane

    Reageer
    #5

    Ik ben nu 8 dagen aan de pil en heb seks gehad met mijn vriend zonder condoom is er een kans dat ik zwanger wordt? of niet? HELP!

    Reageer
    #6

    Wanneer je de pil op de juiste manier inneemt, is de kans op zwangerschap uiterst klein. Als je op de eerste dag van de menstruatie met je eerste pilstrip begint, ben je vanaf dat moment tegen zwangerschap beschermd. Wanneer je op een andere dag begint, ben je niet direct beschermd. Gebruik dan gedurende de eerste zeven dagen dat je de pil slikt ook nog een condoom als je wilt vrijen.

    Wanneer je de pil steeds op tijd inneemt, ben je voortdurend beschermd. Ook tijdens de stopweek ben je dan veilig. Soms is er in de stopweek weinig of geen bloedverlies. Het kan ook voorkomen dat je tussendoor wat bloed verliest, terwijl je nog niet in een stopweek bent. Ook dan ben je tegen zwangerschap beschermd (mits je geen pillen vergeten hebt).

    De pil beschermt niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa).

    Lees verder:
    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU3b.htm

    Reageer
    #7

    ik heb een aantal dagen seks gehad met mijn vriend, een week lang elke dag, ik slik de pil wel, en ik hou het ook bij, elke dag slik ik de pil. maar we hebben sex gehad zonder condoom, kan ik nu zwanger zijn?

    Reageer
    #8

    Vrijen zonder condoom en als hij bijna komt een condoom gebruiken heeft geen zin er komt voorvocht vrij en daar zitten ook zaadcellen in dus daar kan je al zwanger van raken. Het is wel verstandig om dan dus de pil te slikken of om de prik pil te nemen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Is het veilig om te vrijen zonder condoom en het meisje de lichtste vorm van de pil heeft?

    Reageer
    #10

    Als het meisje in kwestie een lichte pil slikt, is ze in principe beschermt tegen zwangerschap. Maar de pil beschermt niet tegen SOA's.

    Nog vragen? Stel ze gerust...

    Reageer
    #12

    Als je zonder condoom gaat vrijen moet je wel eerst wete of hij clean is ๐Ÿ˜€ ma , als ge zonder condoom gaat vrijen dan moet ge pillen innemen om niet zwanger te gerake

    Reageer
    #13

    hey ik heb seks gehad zonder condoom op de dag dat ik de laatste pil van mijn pilstrip (dit is nog maar mijn eerste pilstrip, ik ben nog maar net begonnen met de pil) moest nemen (die heb ik ook genomen), maar mijn vriend is in mij klaargekomen. Aangezien ik nu dus mijn stopweek begin vraag ik mij af of ik zwager ben en dat is dus niet de bedoeling.kan iemand mij wat meer informatie hierover geven a.u.b.? Alvast bedankt

    groetjes
    Aurora

    Reageer
    #14

    Als je de pil regelmatig en op tijd hebt genomen zonder er een of meer te vergeten is er niets aan de hand. Ook tijdens de stopweek ben je gewoon beschermd.

    Reageer
    #15

    bedankt voor de info

    groetjes
    Aurora

    Reageer
Reageer op: vrijen zonder condoom met pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief