help…dit maakt me kapot!!!

Online ZorgZus
  • #1

    ik ben iemand tegen gekomen en die heel helemaal niet mijn type is..en ik ken hem niet zo goed!maar ik voel wat voor hem en hij raakt mij zo!! zo heeft niemand mij geraakt!! ik ben niet verliefd op hem het is meer een gevoel!!! ik heb een prachtige gezin waar ik veel van hou en niet wil kwetsen en zou ze nooit verlaten!! maar op een of ander manier krijg ik hem niet uit me hoofd en kan het niet loslaten!!2 maanden heb ik hem niet gezien om te ontwijken... maar het lukt me niet om hem uit me hoofd te krijgen... ik hoop dat iemand mij kan helpen!! alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Je bent kennelijk nu zo 'radeloos' dat je om advies vraagt. En de titel van je aangemaakte topic is ook behoorlijk 'over the edge': Help...dit maakt me kapot!!! (maar dit is mijn mening).

    Wat wil je zelf? Ik denk dat je eerst maar eens eerlijk antwoord moet kunnen geven op deze vragen: [i]...'helemaal niet mijn type is en ik ken hem niet zo goed! Maar ik voel wat voor hem en hij raakt mij zo!'...[/i] En dan: ...'prachtige gezin waar ik veel van houd en niet wil kwetsen en zou ze nooit verlaten'...

    Wat voor advies wil jij? Wie maakt wat kapot? Waar kunnen we jou echt mee helpen?

    Reageer
    #3

    hoi beertje,
    ik wil een advies om over hem heen te komen!!

    Reageer
    #4

    Bianca, je zou over hem heen kunnen komen door hem los te laten. In je eerste bericht schreef je al, dat je dat niet kan. Daarom is mijn advies leer eerst hoe je los kunt laten. Het is net als met fietsen. Wil je kunnen fietsen dan zal je het echt eerst moeten leren fietsen.

    Ook heb ik nog een ongevraagd advies voor je. Leer hoe je effectief kunt zijn in contact met anderen. En leer aan anderen te vragen wat je nodig hebt, i.p.v. je verhaal te doen en vervolgens te hopen dat iemand je helpt.
    Het kan nu zo zijn, het advies over loslaten wat ik je heb gegeven, dat je dat misschien niet wilde hebben, doordat jezelf in gebreke bent gebleven.

    Ik vind het ook jammer van je geplaatste titel. Het is precies zoals kinderen dat kunnen doen. Overdrijven en schreeuwen om hulp, terwijl er geen letterlijk gevaar is voor het eigen leven. Realistisch gezien ga je niet kapot (dood) aan dit probleem. Het is enkel hooguit lastig en vervelend voor je. Dood ga je er in ieder geval niet aan. Moge dit een eye-opener voor je zijn.

    Succes gewenst !

    Voor Beertje :

    Ik wil je mijn complimenten geven voor je adequate reactie op Bianca. Het is erg mooi en het komt volwassen op mij over. Dat siert je !

    Reageer
Reageer op: help…dit maakt me kapot!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief