squirten

Online ZorgZus
  • #1

    Goeiemorgen,
    Beetje vroeg maar zelf in de ochtend denk ik dat mensen wel ontspannen willen voelen dus ik ook! Ik werd wakker en ging plassen zoals altijd. Ging toen me zelf vingeren! en vond het zo opwindend! en stimuleerde mij clitoris opeens had ik het gevoel dat ik weer moest plassen?! Maar was net geweest!! Hoe kan dat? Maar het was zo een lekker gevoel dat ik ben door gegaan en was helemaal nat en de bed was onwijs nat! Heb ik in mijn bed geplast, of noemen ze dat nou squirten?

    Reageer
    #3

    Je heb niet in je bed geplast. Dat is nou squirten. Meestal als je het gevoel krijg dat je moet plassen moet je juist nog sneller vingeren zodat het spuit.

    Reageer
    #4

    Je hebt idd niet in je bed geplast. Dit gebeurde mij ook een keer en sindsdien doe ik het in bad.

    Reageer
    #5

    val je af van squirten?

    Reageer
    #6

    Ik dacht ook, dat dit nou squirten is. Je hebt er een fijn gevoel erbij, daar waar je daarna ( helemaal ) leeg bij voelt. Bij de volgende keer let je daar automatisch nog beter op.

    Reageer
    #7

    @Linda, nee je valt niet af door squirten. Een man valt toch ook niet af door klaar te komen?

    Reageer
Reageer op: squirten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief