Nooit opgewonden en pijn tijdens vrijen

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik weet dat er al heel veel van dit soort dingen te vinden zijn.
    Maar ik vind het gewoon fijn om even mijn verhaal kwijt te kunnen en hopelijk dat iemand een paar goede tips ofzo heeft.

    Ik ben een meid van 20. Ik woon sinds een tijd samen met mijn vriend.
    We hebben anderhalf jaar een relatie en hij is echt de ware voor mij.
    Ik kan me geen mooiere, lievere en aantrekkelijkere vriend wensen.
    Helaas zit een ding ons gigantisch in de weg om echt gelukkig te zijn, namelijk mijn laag libido, of eerder gezegd, gebrek aan libido.

    In het begin ging het wel redelijk, al deed ik het toen ook al niet graag, maar na 4 maanden is het helemaal naar het nulpunt gezakt.
    Ik vind het niet fijn als hij aan me zit, ik snauw hem altijd af of draai me weg.
    Hij doet er echt alles aan om me opgewonden te krijgen, romantische avondjes met kaarsjes, lekkere hapjes, wijn en hij maakt zichzelf dan heel mooi.
    Ik vind het dan ook geweldig dat hij dat doet, maar in mijn achterhoofd komt meteen, ow nee hij wil seks.

    Hij koopt mooie lingerie setjes voor me, glijmiddel zodat ik ook minder pijn heb tijdens de seks en hij zet mijn genot altijd voorop.
    Op een gegeven moment dan hebben we seks omdat ik het zielig voor hem vind dat die zolang moet wachten, maar het doet dan altijd pijn, en omdat het dan pijn doet is de drempel voor mij de volgende keer dan altijd hoger.
    Dit komt misschien omdat ik nooit echt nat ben, hoe hij ook zijn best doet, het doet me helemaal niks.

    Aan mezelf zitten dat doe ik dus al helemaal niet, want als ik heb probeer denk ik, waar ben ik mee bezig?
    Ook porno of andere "opwindende" dingen doen me helemaal niks.
    Het is geen kwestie dat ik niet meer verliefd op hem ben of me niet meer tot hem aangetrokken voel, het lijkt meer alsof dat gevoel bij mij op slot zit.

    En ik wil er echt alles aan doen om dit te veranderen, ik gun hem een vriendin die zin heeft in seks en die sexy doet en zelf initiatief neemt. Ik wil hem gewoon om deze reden echt niet kwijt.

    Ik hoop dat iemand me kan helpen deze relatie in stand te houden.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    hoi kiki
    ik herken je probleem helemaal.
    ik "had" dat jaren !
    ik had ook de man van mijn leven ontmoet maar 1 ding werkte niet de sex!
    ik had totaal geen goesting en het deed telkens pijn omdat ik nooit opgewonden was.
    na 10j zijn we gescheiden en ben ik gestopt met de pil omdat ik toch nooit goesting had en dus geen man meer moest hebben .
    maar het lot besliste daar anders over en ik ontmoet een andere man.
    mijn goesting schoot de hoogte in en alles leek ineens oké.... ik behoorde toch tot de groep van normale vrouwen!(dacht ik) tot op de dag dat ik terug mijn pil begon te nemen! alles sloeg om de goesting verminderde tot na 2 maand zelfs geen goesting meer en de pijn kwam terug omdat ik te droog was!
    toen ik ten rade ging bij een nieuwe huisarts (vrouwelijk) vertelde ze me dat er heel veel vrouwen zijn die op "anticonceptiemiddelen" reageren en dat zoiets niet door de wetenschap aanvaard word en vooral geen aandacht aan gegeven word omdat er bij elk pillentje wat dan ook neveneffecten zijn!(stond in haar medisch boek dat ze mij liet zien ,dat dit een van de oorzaken kon zijn van het pil gebruik)
    ze rade mij aan om 3m te stoppen met de pil en dan te zien welke reaktie ik kreeg .
    de goesting kwam direct weer en de pijn verdween(ook omdat je je ontspant als je opgewonden bent)na 3 maand rade ze mij aan om een nieuwe pil te proberen om zo te zoeken naar de geschikte pil.
    na 3 soorten pillen ben ik totaal gestopt want telkens kwam dat probleem weer naar boven.

    ik dacht ook nooit dat het aan de pil lag(vorige huisarts geloofde daar niks van) en enkel dat ik het probleem was , zoals de cliché het dikwijls vermeld "vrouwen hebben nooit goesting!" maar die moet ik nu dubbele en dik tegen spreken .
    dus mijn tip naar jou toe , verwacht niks maar als je het kunt en de vriend laat het ook toe (beetje aanpassingen)en als je de pil pakt natuurlijk (spiraal heeft het zelfde effect zei mijn huisarts)stopt er dan eens even mee en zie wat je lichaam doet!

    groetjes willow

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Ik heb het zelfde probleem ik heb al 3 jaar een vriend en in het eerste jaar van onze relatie deden we het ontzettend vaak. maar de laatste ander half jaar misschien maar 1 x in de maand of 2 maand. Ik heb helemaal geen zin in seks en mijn vriend wel! We houden ontzettend veel van elkaar en dat is dus ook geen probleem ik heb jaren geleden de pil geslikt en daar ben ik al 4 jaar vanaf ik heb in tussen tijd wel een spiraal gehad maar die deed zeer en is er uit gehaald alleen is er in de tijd van spiraal er in en er uit geen verandering in mijn seks leven gekomen.

    Dus door de pil te laten staan is er geen verandering bij mij geweest.

    mvg.

    Reageer
    #4

    Dit meisje vertoont symptomen en kenmerken van onprettige ervaringen in het verleden bij seks en of intimiteit. Deze associatie kan je danig in de weg zitten. gezien het feit dat je er last van hebt en er geen oplossing voor kunt vinden, kun je volgens mij het beste de huisarts vragen een doorverwijzing te vragen naar een seksuoloog om de diepere oorzaak van jouw lage libido te onderzoeken om eraan te kunnen werken. Vrijen kan zo leuk zijn, en zo fijn...

    Reageer
    #6

    Hoi Kiki,

    Wat vervelend voor je, dat je niet zelf ontspannend met jezelf tot een opwinding kan komen.

    Je zegt dat je het niet bij jezelf doet de zelfbevrediging )daar ik denk dat je je daar wel aan moet overgaan om het wel te doen. Het gaat tenslotte om je zelfvertrouwen, daar dit heel erg belangrijk voor je is.

    Probeer het eens, het kan denkeleijk geen kwaad. Succes ermee.

    Reageer
    #7

    Hallo kiki,
    Ik ben 45 en heb dit probleem altijd al gehad.
    Het lijkt wel alsof ik dit zelf heb geschreven.

    Maar door dit probleem raak ik al mijn vriendjes kwijt.
    Niet alleen ik maar ook zei worden er onzeker van.
    Ik durf niet eens meer een relatie te beginnen want daar hoort helaas seks bij.
    En ik weet niet hoe ik het voor mekaar krijg maar ik heb steeds vriendjes die seks verslaafd zijn.
    Dus ik ben zeer benieuwd of we hier wat aan kunnen doen.
    Groet

    Reageer
    #8

    Dat is heel vervelend voor je.

    Gebruik je medicijnen? Heb je in het verleden nare ervaringen met seks gehad?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Nooit opgewonden en pijn tijdens vrijen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief