Anale seks zonder condoom.. HELP

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 15 en ik heb vaginale en anale seks gehad zonder condoom...
    Nadat hij me anaal had genomen ging hij m'n vagina weer in...
    Ik heb een morningafterpil gehaald, dus voor zwangerschap ben ik niet zo bang. Maar voor soa's/infecties wel...

    Hoe groot is de kans dat ik wat heb???

    Liefs Mysteriousgirl

    Reageer
    #2

    De kans is reëel dat je een urinweginfectie hebt opgelopen door de e.coli bacterie uit de darmen. En als jouw sekspartner geïnfecteerd is met SOA dan is besmetting met SOA aanzienlijk. Je hebt erg onverstandig gehandeld.
    Het verstandigste is contact op te nemen met de huisarts en jouw onzekerheid te bespreken en te overleggen welke tests je zou kunnen doen om al jouw vragen te beantwoorden.
    Let wel, het kan ook allemaal erg meegevallen zijn en met een sisser aflopen. Besef dan in ieder geval dat je anticonceptie dient te gaan gebruiken, en ook dit bespreek je met de huisarts.

    Reageer
    #3

    hij mag nooit met zijn lul als die in de anus is geweesd meer in de vagina neuken.dit kan tot ernstige infecties lijden.bovendien als je voor het eerts neukt met een jongen altijd een condoom gebruiken.

    Reageer
    #4

    De kans dat je een urineweginfectie hebt opgelopen van jouw eigen darmbacteriën is erg groot. Meestal is dit een urineweginfectie met de e.coli bacterie (lees: http://nl.wikipedia.org/wiki/Escherichia_coli).
    Heb je last bij het plassen, last van afscheiding of andere symptomen van een urineweginfectie of een SOA? Als je seks hebt zonder condoom, kun je een SOA oplopen als jouw vriendje besmet is geweest, en dus drager is van een SOA. Dat kan bij jongens zonder dat ze het merken.

    Reageer
Reageer op: Anale seks zonder condoom.. HELP


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief