Hij is ouder dan mij we hebben een geheime relatie

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben 24, hij is 38. Wij zijn nu samen ongeweer 3 maandan. Hij vroeg aan mij of ik een geheime relatie met hem zou willen. En dat is wat wij nu hebben. Heeft mede te maken met zijn ex, wie hij nog steeds goede vrienden zijn. En er zijn nog dingen die hij heeft met haar meegemaakt, daarom kan hij haar niet laten. Moet ik me daarover zorgen maken? hij is wel eerlijk over dat hij haar elke dag spreekt, en dat ze beste vrienden zijn.
    Ook heeft ie onlangs gezegt dat hij een weekendje weg met mij wilt om ff uit te rusten en over de toekomst te praten. Is dat goed? of wilt hij nou uitmaken? wij zien elkaar eigenlijk niet zo vaak, omdat ik werk en heb school en hij is nu ook bezig met zijn eigen bedrijf. Hij is ook diegene die mij eeft ontmaagd, en hij zegt steeds dat ik zijn meisje bent, maar hij wilt nog geen echte echte relatie. Ik ben een beetje in de war. Ik vind hem wel heel erg leuk, en ik denk dat ik verliefd op hem kan worden.

    zo dat was een lange verhaal, ook al heb ik niet helemaal alles opgeschreven))

    Maar kan iemand aub mij wat advies geven?

    Reageer
    #2

    ik geloof niets van die praatjes wat hy jou wijs zit temaken!! ik zou het uit maken met hem als ik jou was.zoek een leuke vent die wel verliefd en gek op je is,en die je niet hoeft te delen met een andere vrouw.van deze rtelatie ga je spyt krygen en je houd er heel veel verdriet van over!
    want er komt een dag dat hy jou laat vallen en wel voor zijn eigen vriendin kiest.

    sterkte

    Reageer
    #3

    Dit is een medisch forum waar relatie & seksualiteit vraagstukken kunnen worden besproken.

    Wat is jouw concrete medische vraag? Wat wil je weten?

    Reageer
    #4

    advies: kappen met die vent, ik denk je meer waard bent, dat moet jezelf ook vinden. ga voor een jongen die jou wil en alleen maar jou, niets geheim, eentje die trots is om met je om te gaan en gezien te worden.
    dit verhaal klopt niet, meisje laat je niet in de maling nemen. hij wil jou erbij, wel de lusten niet de lasten. heb je vrienden van hem ontmoet, familie?
    je vroeg : moet ik mij zorgen maken? ik zou zeggen : jazeker, hier wordt iemand in de maling genomen en dat ben jij. zeg hem maar dat je zo niet verder wil, voordat je helemaal aan hem gehecht bent. sterkte, Brenda

    Reageer
    #5

    beste Brenda,
    bedankt voor je advies.

    Hij heeft onlangs tegen mij gezegd dat hij binnenkort wilt praten over de toekomst. Dat hij binnen twee jaar wilt trouwen en hij zit dat wel met mij gebeuren.
    Ik denk hij maakt zich meer zorgen omdat ik zoveel jonger ben dan hem. Hij zei wel dat we passen wel goed bij elkaar ondanks grote leeftijdverschil.

    Dus ja, ik wacht ff met wat hij te zeggen heeft.
    Ik besef natuurlijk zelf ook waar ik me bezig ben. Want het was ook volledig mijn keuze om een geheime relatie met hem te beginnen, hij vroeg wel of ik het echt wou en toen heb ik ja gezegd.
    Maar nu begin ik meer voor hem te voelen, vandaar dat ik me zorgen maak. Voor mij is dit allemaal nieuw aangezien ik nog geen echte lange relatie heb gehad. Hij is ook diegene die me heeft ontmaagd.

    Reageer
    #6

    Hi, je hebt me verkeerd begrepen, denk ik, maar hij heeft op dit moment niks met haar. Ze kennen elkaar al 8 jaar. Paar jaar geleden hadden ze wel iets samen. Hij heeft ook tegen me gezegd dat hij niks met haar zou willen. Dat ze alleen vrienden zijn. Hij is ook wel eerlijk over dat hij naar haar toe gaat en dat ze veel bellen. Hij maakt er geen geheim van.

    Reageer
Reageer op: Hij is ouder dan mij we hebben een geheime relatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief