geen plezier in seks

Online ZorgZus
  • #1

    Een maand geleden ben ik ontmaagd door mijn vriendje. We hebben het in die tussen tijd nog iets van 4× gedaan, maar al die 4 de keren deed het nog steeds een beetje pijn en voelde het niet prettig aan.

    Vooral als hij bij mijn clitoris vingert, doet het heel erg pijn. Als hij in me komt, voelt het ook niet fijn aan. Het lukt me niet om het daar te ontspannen volgens mij. Hierdoor lukt het hem ook niet om er lang in te blijven...

    Wat moet ik doen om er voor te zorgen dat ik tijdens de seks mijn vagina ontspan zodat het prettiger voor mij wordt?

    Reageer
    #2

    maak je niet ongerust. ik was heel jong en heb het toen ook met een meisje geprobeert en dat wilde ook niet , later wel. later toen ik ouder was met mijn vriendien hetzelfde resultaat. nu gaat het vanzelf en als mijn penis binnen is geweest kan ik hem er rustig helemaal uithalen en zonder mijn handen naar binnen schuiven. SUPER!

    Reageer
    #3

    Om meer van seks te kunnen genieten zou je het veel langzamer moeten opbouwen. het lijkt erop alsof jullie de eerste keer gelijk all the way zijn gegaan.

    Net als fietsen moet je de eerste keren heel erg voorzichtig zijn anders bestaat is kans dat je valt heel erg groot en is er dus een kans dat je fietsen stom gaat vinden. Hetzelfde geldt voor zwemmen en voor andere dingen die je moet leren.

    Je moet dus drie stappen terugdoen en veel voorzichtiger met elkaar omgaan. En dat kun je tegen jouw vriendje zeggen, dat hij nog veel te onhandig is om met jou alles te mogen doen. Als hij voorzichtig is, kun jij steeds aangegeven dat hij weer een stapje verder mag. Maar dus niet ineens alle stappen in één keer want dan is er dus een grote kans dat het misgaat wat dus echt voorkomen zou kunnen worden.

    Wat vinden anderen hiervan?

    Reageer
    #4

    Seks is iets dat je samen doet en waarbij je samen doet wat fijn en prettig is. Als jij toelaat dat jouw partner iets doet dat je niet prettig vindt, dan doe je iets niet goed. Waarom zeg je het niet gewoon tegen jouw partner dat hij iets voorzichtiger doet en zachter is als hij wil dat je met hem verder gaat. Ik zou er ook mee stoppen als hij zo hardhandig was!

    Reageer
Reageer op: geen plezier in seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief