Dokter.nl

Bel met medische vragen of voor advies
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
 Klik hier voor info en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

  verliefd op iemand die bezet is

verliefd op iemand die bezet is 24 dec 2009 17:35 #1

  • diana
Hallo,

Ik zit in de volgende lastige situatie:

Ik ben verliefd op iemand die sinds een jaar samenwoont. Ik kende hem van mijn werk, toen ik er pas kwam werken, hadden we meteen een aantrekkingskracht en hij zocht contact met me via email, het was superspannend allemaal. Hij zei me dat hij niet wist hoe hij ermee om moest gaan en dat ie wel iets voor me voelde.

Na een paar weken had hij een andere baan gevonden en ging samenwonen met zijn vriendin. We hielden contact via msn. Het kwam erop neer dat hij steeds met mij online was als zijn vriendin niet thuis was. Via de webcam was het af en toe spannend, we speelden een spelletje met elkaar, daagden elkaar uit tot we zelfs uit de kleren gingen. Op een gegeven moment heb ik het afgekapt omdat hij steeds zei hoe gelukkig hij met zijn vriendin was. Ik blokkeerde hem op msn omdat hij me steeds weer aansprak. Zo gingen een paar maanden voorbij. Hij zocht toch weer contact met me en was beledigd toen ik zei dat ik hem geblokkeerd had. We begonnen weer te msn' en met de webcam. Ik vertelde hem dat ik hem graag wilde zien en hij zei dat hij in geen geval naar me toe kon komen omdat er dan dingen zouden gebeuren die hij niet kon verantwoorden tegenover zijn vriendin. Hij zei dat ie wel alles wilde doen via de webcam. Ik moet nu steeds aan hem denken en voel een geweldige aantrekking tot hem, lichamelijk en hij voelt hetzelfde. Ik weet wel dat het uiteindelijk toch op niks uit zal draaien maar ik wil eigenlijk gewoon wel 1 keer sex met hem, om mijn verlangens te kalmeren, misschien valt het wel gigantisch tegen. uiteindelijk heb je niks aan iemand die van twee walletjes eet, maar ik kan het na die ene keer toch afkappen?
Reageer op dit bericht Quote Alle vraag&antw.

Re:verliefd op iemand die bezet is 24 dec 2009 19:54 #2

  • -
Hoi Diana!

Ik begrijp je heel goed en het is ook een lastige situatie.
Maar als je heel eerlijk bent, vind je dan niet dat hij eigenlijk fout zit?
Het is vooral naar als hij al een relatie heeft.
Als ik eerlijk ben, denk ik niet dat je er zo makkelijk vanaf komt ook al heb je seks met hem.
Dan wordt de liefde juist meer!
En daar geniet hij denk ik ook wel van..
Als ik jou was, zou ik gewoon waar het op staat aan hem vragen: Je kunt kiezen, ik of zij!
Misschien ben je dan bang om hem te verliezen, maar jij bent eerlijk tegen hem, en dat waardeert hij heus wel. Dan weet hij waar hij aan toe is, en jij ook!
Probeer het maar!
Reageer op dit bericht Quote Alle vraag&antw.
Moderators: Cheers, Tandor
Bel met medische vragen of voor advies - Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
Klik hier voor informatie en beschikbaarheid


Vind Dokter op