Sperma in mond, kan dit kwaad?

Online ZorgZus
  • #1

    Eigen sperma doorgeslikt:

    Ik had laatst geëjaculeerd en ging toen mijn vriendin beffen en kreeg toen mijn eigen sperma in mijn mond en heb het ook doorgeslikt.

    Weet iemand of dit kwaad kan?

    Reageer
    #2

    Nee Roy, dat is niet erg.

    Sperma bestaat uit eiwitten. Eiwitten worden gewoon door de darmen verteerd. Eiwitten hebben we nodig om te leven en daarom eten we vlees, eieren, vis en noten en drinken we melk, omdat daar eiwitten in zitten.

    Als het sperma van een ander is, kan het wel kwaad in verband met SOA overdracht.

    Reageer
    #3

    Nee, dat is niet erg en je kunt ook niet zwanger worden omdat je een man bent, en omdat er geen bevruchting plaatsvindt tussen een zaadcel (van de man) en de eicel (van de vrouw).

    Reageer
    #4

    Maar de vriendin kan wel zwanger raken als ze geen anti-conceptiemiddel heeft gebruikt!

    En zonder condoom heb je kans op een soa.

    Ik zou me daar drukker om maken dan sperma in de mond.

    Reageer
    #5

    ja, inderdaad! Goed opgemerkt!

    Het zou wel de eerste keer zijn dat een man met zijn mond sperma bij de vrouw inbrengt en dat er een zwangerschap uit volgt.

    De mond-enzymen zijn behoorlijk agressief en ik vraag mij of het sperma hiertegen bestand is en actief kan blijven.

    Reageer
    #6

    Nou ik bedoel of het voor me zelf kwaad kan of ik er zelf iets van kan krijgen en als ik bijv. de penis van een ander die geen soa heeft in de mond neem of ik daar dan toch een soa van krijgen kan.

    Reageer
    #7

    Nee hoor, je kunt niet ziek worden van je eigen sperma. En als je sperma van een andere man in je mond krijgt waarvan je zeker weet dat die man niet besmet is, kun je daar ook niets van krijgen.

    Reageer
    #8

    hoe krijg je dat voor elkaar zeg ijgen sperma in je mond
    snap niet hoe het kan

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    nou dat is niet zo een probleem om als man zijnde sperma in je mond te krijgen,als je eerste jezelf bevredigd op je partner en zij wil ook haar aandeel in de vrijage ga je haar beffen en dan komt je eigen sperma in je mond,heel simpel .overkwam mij ook wel eens .

    Reageer
    #10

    Als het in haar mond geen kwaad kan dan kan het in uw eigen mond  darmen  maag  ook geen kwaad het gaat gewoon de zelfde weg als een boterham met kaas

    Reageer
Reageer op: Sperma in mond, kan dit kwaad?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief